Primul eșec în amicalele iernii pentru ASU Politehnica. Ce a acuzat antrenorul...

Primul eșec în amicalele iernii pentru ASU Politehnica. Ce a acuzat antrenorul Sorin Brîndescu la jocul cu o divizionară D din Arad

0
DISTRIBUIȚI

12321230_967857016632094_3368750865442925940_n

ASU Poli a suferit prima înfrângere în testele din 2016. După remiza cu divizionara secundă Olimpia Satu Mare, alb-violeții au fost depășiți de o echipă din Liga a IV-a Arad, Gloria Lunca Teuz Cermei, scor 1-2. Timișorenii au acuzat starea proastă a terenului de la Dezna, locația jocului.

Arădenii, locul 3 în D-Arad, au deschis rapid scorul. În minutul 2 Berar a profitat de o minge respinsă de Fișteag la reluarea lui Bulza și a marcat pentru 1-0. La mijlocul reprizei timișoreanul Giuricici a egalat. Mai mult, portarul gazdelor, Rusu, s-a remarcat în minutul 43, când a parat un penalty executat de Tulcan.

În repriza secundă s-a mai marcat o singură dată, formația din Cermei a înscris acum prin Bulza și s-a impus oarecum surprinzător în fața liderului C4.


Din echipa arădeană mai fac parte nume cu experiență, precum Varga ori Purece. Culmea, alb-violeții au pierdut azi având proprii oameni pe post de arbitri. Prima parte l-a avut la ”centru” pe ”secundul” Toni Foale, în timp ce pe final a ”fluierat” goalkeeperul Paul Burtic.

Cantonați la Moneasa, timișorenii vor mai disputa la plecare, sâmbătă, de la ora 13.00, un nou test cu o trupă din județul vecin, de această dată adversar va fi liderul D-Arad, Crișul Chișineu Criș.

La final tehnicianul lui ASU Poli a admis că în ciuda terenului prost nu poate neglija nici rezultatul. ”Un teren foarte prost, un meci de luptă, în care efortul fizic a primat. Un joc fără mari realizări pentru niciuna dintre echipe. Nu am urmărit rezultatul, însă nu pot să spun că nu mă nemulțumește. Totuși, suntem o echipă dintr-o ligă superioară. Chiar dacă echipa din Cermei are jucători cu experiență, trebuia să avem mai multă mândrie să nu pierdem acest joc”, a declarat Sorin Brîndescu pentru Druckeria.ro.

Gloria Lunca Teuz Cermei: Fl. Rusu – Popa, Cotoc, A. Rusu, Suslak – Purece, N. Varga, Nistor – Berar, Bulza, Vereș. Au mai jucat: Candrea, M. Varga, Gurban, Gherar, Fl. Brîndușe, M. Varga.

ASU Politehnica Timișoara: Fișteag – Stefanovici, Ugocian, Gălan, Damian – Codrea – Vucea, Giuricici, Țugui, Ghinescu – Tulcan. Au mai intrat: Burtic, Rogojină – Contescu, Bilia, Todorov, Taub, Birău, Rebenciuc, Stancu, Peter, Giuricici și Sulea. Marius Marin și Alexandru Bădăuță, cu probleme medicale, au absentat azi.

Foto: ASU Politehnica / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.