A șasea mutare a iernii la ACS Poli, confirmată din Italia. Ce...

A șasea mutare a iernii la ACS Poli, confirmată din Italia. Ce înțelegere au semnat timișorenii cu portarul Lys Gomis

0
DISTRIBUIȚI

Iannone - LaPresse 30 11 2013 Genova ( Italia ) Sport Calcio Genoa vs Torino - Campionato TIM Serie A 2013 2014 Stadio Ferraris Genova Nella foto: Lys Gomis Iannone - LaPresse 30 11 2013 Genova ( Italia ) Sport Soccer Genoa versus Torino - Italian Serie A Soccer League 2013 2014 Ferraris Stadium Genova In the Photo: Lys Gomis

Aflați într-o situație delicată bănățenii au mai înregimentat astăzi un portar. Conform site-ului oficial al clubului Torino FC Lys Gomis a fost cedat lui ACS Poli, sub formă de împrumut, până în vară. Clubul timișorean mai urmărea și alți jucători pentru completarea listei de Liga I.

Aducerea lui Ram Strauss nu a fost considerată suficientă de diriguitorii clubului.


ACS Poli a făcut a doua mutare în această perioadă care vizează postul acoperit în toamnă de Kirschstein sau Pap. Lys Gomis (26 de ani) a fost confirmat la Timișoara de gruparea ”granata” din Serie A. În prima parte a sezonului portarul senegalez cu pașaport italian a fost împrumutat la Frosinone, dar nu a prins niciun joc în tricoul nou promovatei. El a fost cedat în Banat tot sub formă de împrumut de la Torino până în vară.

Gomis s-a născut în Italia și a mai evoluat la grupări precum Trapani, Ascoli, SPAL sau Casale. Cea mai multă experiență a adunat-o în Serie B pentru primii și a fost mereu cedat la aceste grupări de Torino. Noul portar, tot fără jocuri în ultimul timp, are însă și experiență internațională, patru selecții înregistrate la naționala Senegalului.

Conform unor surse din club pentru acoperirea postului de portar s-a autopropus și Eduard Zimmermann, fost portar la vechiul club Poli și care la 32 de ani a avut o experiență nefericită cu Metalul Reșița în ultimele luni. Bănățenii mai urmăreau în această perioadă și alți jucători pentru completarea listei de 25 de nume eligibile pentru partidele din primăvară.

În primul joc oficial din 2016, 1-2 cu FC Voluntari, poarta timișorenilor a fost apărată de Mădălin Smaranda, care a debutat astfel într-un joc de Liga I.

Foto: trapaniok.it (Iannone – LaPresse)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.