Sebastian Răducanu, DOJENIT şi FELICITAT simultan de tatăl său pentru demisia de...

Sebastian Răducanu, DOJENIT şi FELICITAT simultan de tatăl său pentru demisia de la şefia PSD Timişoara. Cum a comentat Ion Răducanu decizia fiului său

0
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu psd timisoara03_resize

Şeful UNPR Timiş, Ion Răducanu, a identificat candidatul perfect în cursa pentru Primăria Timişoara. Este vorba despre Mitropolitul Banatului, despre care deputatul susţine că a făcut mai mult pentru binele judeţului decât actuala conducere a Consiliului Judeţean Timiş. Iar dacă a găsit cel mai bun om care să îl învingă pe Nicolae Robu, Răducanu a făcut şi o serie de declaraţii pe tema deciziei fiului său, Sebastian Răducanu, de a demisiona de la şefia PSD Timişoara, după ce viceprimarul Traian Stoia a dat vot pro bugetului administraţiei Robu, în ciuda boicotului de grup al PSD, generat de mai multe amedamente care nu au fost votate.


Deputatul a spus că demisia fiului său a fost una „onorantă pentru că dacă aşa a crezut el că nu poate să ţină organizaţia în mână din cauza domnului Stoia. Trebuie să îl lase pe altul să vină să facă ordine. Am văzut că au făcut asta, mai trebuie să confirme şi Comitetul executiv judeţean, aşa cred eu că trebuie să facă. În rest, eu nu mă mai bag în problemele lor de partid şi nu mă bag nici în deciziile pe care le ia Sebastian, că e major, ştie ce face, are o experienţă vastă. De 16 ani e membru PSD, eu nu am stat în PSD decât patru ani pentru că m-au expulzat pentru indisciplină”.

Însă, Răducanu senior spune că nu ar fi procedat la fel, dacă ar fi fost în locul fiului său. Întrebat dacă şi-ar fi dat demisia, acesta a comentat că „nu, eu nu. Aş fi candidat la primărie. Dacă mi-am luat sarcina, mă duc şi candidez, nu mă interesează sondajul de opinie. Când am fost în PSD nu eu trebuia să candidez la primărie. Domnul… căutam o expresie potrivită…. Ilie Sârbu a spus pe toate canalele media că el va candida. Apoi a decis că nu mai candidează şi m-a găsit pe mine de sacrificiu. Eu am candidat, am obţinut şase locuri de consilier. Eu i-am oferit locul domnului Grindeanu că puteam să fiu eu viceprimar. Vă daţi seama ce viceprimar putea să aibă domnul Ciuhandu. Dar eu nu am vrut să îl încurc pe domnul Ciuhandu şi să îi stau acolo în spate, aşa că m-am sacrificat şi l-am lăsat pe domnul Grindeanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.