Transformarea incredibilă a unei femei: a slăbit 36 de kilograme, iar acum...

Transformarea incredibilă a unei femei: a slăbit 36 de kilograme, iar acum vrea să le împărtășească gratuit secretul timișorencelor. Ce acțiune organizează

0
DISTRIBUIȚI

anca basarab

Anca Radu-Basarab a reușit ceva ce pentru mulți pare aproape imposibil. A adoptat un stil de viață sănătos și cu multă voință a slăbit 36 de kilograme într-un an. Acum vrea să le împărtășească și femeilor din Timișoara secretul. Tocmai de aceea, le așteaptă la un eveniment gratuit, la mijlocul lunii martie.

Timișoreanca în vârstă de 36 de ani ajunsese să cântărească peste 90 de kilograme, în urmă cu câțiva ani. În momentul în care a realizat că este „grasă, nu plinuță” și-a pus în cap să slăbească. A vrut de multe ori să abandoneze această luptă cu kilogramele, dar s-a automotivat de fiecare dată. Astfel, cu mult sport și mâncare sănătoasă, Anca Radu-Basarab a ajuns să cântărească în prezent puțin peste 50 de kilograme, „fără niciun fel de dietă, ceaiuri sau pastile de slăbit”.

În speranța că le va încuraja și pe alte femei să aibă grijă de ele, Anca Radu-Basarab organizează un seminar gratuit intitulat „Cum să faci dragoste cu tine ca să slăbești”.


Acțiunea este destinată femeilor „care doresc o schimbare fizică, mentală și spirituală în viața lor”. „Îți voi povesti cum am reușit să slăbesc 36 kg, să mă redescopăr, să descopăr că după 13 ani de căsnicie, ajunși la pragul despărțirii am descoperit că am mai avut pentru ce lupta. Te invit să îți dăruiesc din motivația și dragostea mea pentru viață. Invitații mei speciali te vor ajuta să înveți să mănânci sănătos, să fii activă, să gândești pozitiv, să ai grijă de tine”, spune timișoreanca.

Nu vor lipsi de la seminarul interactiv jocuri, tombole, premii și multe informații prețioase gratuite pentru femeile care-și propun să-și schimbe viața și corpul. „Dorința mea este să arăt că se poate și că România poate lipsi de pe podiumul cu locul 3 la obezitate în Europa și că educația pornește din familie! Este important ca oamenii să conștientizeze, iar eu ma adresez mămicilor care pot fi un model pozitiv în familie și în viața copiilor lor. Cei mici învață imitând și ne preiau modelul. Degeaba eu la 95 kg, obeză fiind, i-aș fi spus fetiței mele să facă sport și să aibă grijă la alimentație, atâta timp cât eu aș fi fost exact opusul a ceea ce i-aș fi cerut”, transmite Anca Radu-Basarab.

Seminarul gratuit „Cum să faci dragoste cu tine ca să slăbești” are loc în data de 12 martie, între orele 12.00 – 20.00, la Hotel Lido din Timișoara. Mai multe informații despre cum vă puteți înscrie se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.