Vară fierbinte cu Muse şi alte staruri internaţionale, la ediţia din acest...

Vară fierbinte cu Muse şi alte staruri internaţionale, la ediţia din acest an a festivalului Sziget VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sziget

Organizatorii celebrului festival Sziget, care se desfăşoară se desfăşoară în perioada 10 – 17 august, la Budapesta au anunţat noi nume pentru ediţia din acest an a manifestării: Muse, The Last Shadow Puppets, David Guetta, The Lumineers, Years & Years, Róisín Murphy, Bullet for My Valentine, Jess Glynne, Parkway Drive, K.I.Z., The Neighbourhood, Kovacs, DATSIK, Rico & Sticks.

Alături de aceste nume, anterior au mai fost confirmaţi pentru ediţia din acest an Bastille, Bloc Party, Bring Me The Horizon, Chvrches, John Newman, Kodaline, M83, Mo, Naughty Boy, Nicky Romeo, Parov Stelar, Sigur Ros şi Sum41.

Reamintim că organizatorii evenimentului au adresat o invitaţie tuturor artiştilor români care vor să participe cu creaţii originale în cadrul evenimentului.


„Contribuie la Art of Freedom cu propria instalație! Ai o idee grozavă pentru o instalaţie de exterior sau un concept artistic deja finalizat? Fă-ne cunoscută ideea ta, pentru că cele mai bune concepte vor prinde viaţă la ediţia din acest an a festivalului! La Sziget, sunt binevenite concepte de la desgineri, artiști, light sculptors etc. concepte care să facă din Insula Libertății un spațiu și mai extraordinar! Gândiți-vă la o instalație sau un spațiu comun de relaxare, un obiect de mobilier sau un coș de gunoi. Doar să rețineți un lucru: creația trebuie să fie sclipitoare și atrăgătoare, ceva pe lângă care niciun Szitizen să treacă indiferent. Puteți participa cu un proiect drăguț, care atrage atenția și care poate fi realizat cu un buget mai mic. Sziget se străduiește să fie un festival eco și vă rugăm să țineți cont de asta atunci când vă plănuiți munca. Sprijinim lucrările cele mai creative și spectaculoase care transmit un mesaj pozitiv, care ar putea fi ușor de manevrat și care nu pot fi distruse cu ușurință. Bugetul total pentru concurs este 120.000 EURO. Scopul nostru este să realizăm cât mai multe proiecte posibile“, au anunţat organizatorii.

Mai multe informaţii despre regulile de participare la concurs şi billete pentru acest festival de neratat se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.