Zeci de cupluri din Timișoara s-au căsătorit pentru o zi, de Valentine’s...

Zeci de cupluri din Timișoara s-au căsătorit pentru o zi, de Valentine’s Day

0
DISTRIBUIȚI

casatorii de o zi

Dragostea a fost sărbătorită, astăzi, și la Timișoara. Ca de obicei, și în acest an, unele cupluri au legat un lacăt al iubirii pe Aleea Îndrăgostiților de lângă Parcul Copiilor și și-au jurat iubire veșnică. De asemenea, Iulius Mall Timișoara a fost luat cu asalt de o mulțime de iubăreți, unde li s-au pregătit o serie de surprize.

Cei care au dorit să experimenteze mariajul a putut să se căsătorească pentru o perioadă limitată.


Astfel, astăzi, între orele 12.00 – 18.00, au fost oficiate căsătorii de o zi, iar cuplurile au primit din partea Iulius Mall un certificat care să le amintească de ceremonie.

Răzvan Munteanu, cel care a oficiat căsătoriile de o zi, ne-a declarat că peste 70 de cupluri s-au căsătorit de Valentine’s Day. „Oamenii sunt foarte deschiși, cei mai mulți care au venit să se căsătorească timp o zi sunt din rândul tinerilor. În total, au fost aproximativ 70 de cupluri. Foarte interesant că au fost multe cupluri de femei care au venit să se căsătorească, eu le-am ținut o scurtă prelegere înainte, iar la final le facem o poză și primesc un certificat de căsătorie”, ne-a spus Răzvan Munteanu.

12735715_10203854091672297_2040949830_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.