ACS Poli merge în Bănie la „vânătoare” de puncte. Ce amintiri au...

ACS Poli merge în Bănie la „vânătoare” de puncte. Ce amintiri au bănățenii de la ultimul meci la Craiova

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli CFR Cluj (15)

Fotbaliștii timișoreni sunt hotărâți să recupereze la Craiova punctele pierdute pe teren propriu în etapa trecută, cu CFR Cluj. Înainte de a pleca spre Bănie, însă, reprezentanții ACS Poli îi vor spune „adio” lui Puiu Preda, înmormântarea fostului masor fiind programată sâmbătă, de la ora 13.00.

Antrenorul Florin Marin consideră că sezonul devine tot mai greu și are cuvinte de laudă pentru adversarul de duminică. „Cu cât trec etapele din play-out, jocurile sunt mult mai grele.


Craiova este o echipă care exprimă mai bine pe teren propriu, este o echipă care pune presiune pe adversar. Au câștigat cu Voluntari cu 3-0, și la meciul cu Chiajna cu controlat jocul. Au jucători de calitate, care pot să facă diferența. Este foarte important să nu pierdem. Sigur, ne-am dori să câștigăm. Bălgrădean este o pierdere pentru ei. Ei vin după o înfrângere, vor fi mai montați la acest joc. Craiova este pe locul 2 în play-out, va fi un meci greu pentru ambele echipe”, a spus Florin Marin.

Fundașul dreapta Claudiu Belu consideră că unul dintre cele mai importante obiective ale echipei în această etapă este să nu primească gol. „Mergem hotărâți la Craiova să reușim să luăm cel puțin un punct. Trebuie să facem un joc exact, să eliminăm greșelile, să ne concentrăm pe toată durata partidei, să nu primim gol. Dacă vom reuși să ne creăm ocazii să înscriem, va fi bine. Este o echipă dificilă. Când am jucat acasă la ei a fost un vânt îngrozitor și ne-a cam încurcat atunci. Sperăm să nu bată așa tare vântul și să ne facem jocul”, a declarat Belu.

„Suntem foarte supărați după meciul cu CFR, dar va trebui să uităm ce a fost atunci și să ne gândim doar la meciul cu Craiova. La ultimul meci, am scos un punct acolo, a fost un joc destul de complicat. Dar mergem și acum să încercăm să scoatem puncte”, a spus și Javi Hernandez.

Partida dintre CSU Craiova și ACS Poli este programată duminică, de la ora 15.00, și va fi transmisă în direct de Digisport, Dolcesport și Look TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.