ASU Poli, la Ișalnița, după puncte care să-i țină de cald în...

ASU Poli, la Ișalnița, după puncte care să-i țină de cald în runda de pauză. De ce se tem alb-violeții la jocul cu penultima clasată

0
DISTRIBUIȚI

asu poli filiasi (15)

Deși a promovat într-un eșalon superior, formația de pe ”Știința” e obligată în continuare să-și facă strategia și în funcție de starea gazonului adversarelor. ASU Politehnica va juca mâine în deplasare cu CSO Filiași, echipă care-și dispută însă partidele considerate acasă la Ișalnița, lângă Craiova. Penultima clasată nu e desconsiderată de către antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu, pentru că aceasta a avut parte numai de jocuri strânse în 2016.

Terenul ”Chimia” e totuși mai bun decât cel de la Braloștița, unde au mai evoluat cei de la Filiași. Echipa orășelului din Dolj nu poate evolua acasă deoarece propriul stadion se află în construcție. CSO-ul a suferit trei eșecuri din patru meciuri în 2016, inclusiv un 0-1 cu timișeana Mama Mia. Liderul ASU Poli, în schimb, a pierdut doar o dată. Timișorenii trebuie însă să se întoarcă victorioși de lângă cunoscuta termocentrală pentru că vor sta în al doilea weekend din aprilie.


Astfel, Cugirul, cu două puncte mai puțin în C4, și care joacă în runda aceasta sâmbătă la Motru, poate profita mult de un eventual pas greșit.

”E un meci aparent ușor, însă e clar că nu va fi așa, pentru că niciun meci nu e câștigat dinainte. Asta s-a văzut și până acum. Va trebui să muncim pentru a ne asigura cele trei puncte. Echipa din Filiași stă destul de rău în clasament, au pierdut ultimele trei meciuri, dar de fiecare dată la limită. Asta înseamnă că n-au fost diferențe foarte mari de valoare în teren, iar echilibrul s-a rupt prin inspirația unui jucător advers sau după o fază fixă. În plus, din informațiile pe care le avem, terenul de la Ișalnița nu se prezintă în cele mai bune condiții. Probabil, terenul va fi cel mai mare adversar al nostru, iar dacă nu vom fi concentrați 100%, s-ar putea să avem probleme”, a declarat Sorin Brîndescu pentru druckeria.ro.

ASU Poli nu va putea conta nici în acest meci pe mijlocașul Mădălin Stancu. De asemenea, va lipsi și Paul Burtic, portarul suferind o accidentare în zona șoldului. Astfel, tânărul Emanuel Fișteag va lega jocurile între buturi. ”Atmosfera e bună, sper ca băieții să nu fie prea relaxați, trebuie să conștientizeze că jucăm sub presiune și trebuie să ne prezentăm bine la fiecare joc. Nu ne putem permite să ne relaxăm la vreun meci, iar aceasta e temerea mea pentru partida de mâine, cu Filiași. Dar sper să nu fie așa”, a mai spus Brîndescu pentru aceeași sursă.

Partida CSO Filiași – ASU Politehnica Timișiara se dispută mâine, de la ora 17.00, în localitatea Ișalnița (Dolj). În tur a fost 3-1 pentru bănățeni. Deși va fi greu să fie prezenți într-o zi de muncă în număr mare, fanii alb-violeților se mobilizează și pentru această deplasare, cei interesați pot apela la nr. de tel.: 0743.138.150 (Taut).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.