BC SCM Timișoara, încă sub spectrul retrogradării sau al play-off-ului. Ce spune...

BC SCM Timișoara, încă sub spectrul retrogradării sau al play-off-ului. Ce spune antrenorul Nenad Mandic despre jocul din fief-ul lui Dinamo și finalul de sezon

0
DISTRIBUIȚI

bc tim dinamo (4)

”Leii din Banat” au parte mâine de o rundă intermediară importană, joacă pe terenul lui Dinamo. BC SCM Timișoara se poate gândi încă la atingerea play-off-ului Ligii Naționale, dar totodată nu a scăpat încă de grijiile legate de retrogradare. Tehnicianul Nenad Mandic așteaptă finalul se sezon în condițiile în care alb-violeții au avut o rotație scurtă și în această primăvară.

”Suntem în fața unei noi provocări și sper să putem continua seria victoriilor consecutive. Avem ritm și formă bună. Toți jucătorii sunt pregătiți pentru acest meci, chiar dacă știu că va fi unul dificil și important pentru ambele echipe. Dinamo este o grupare solidă, cu joc bun sub panou, dar și cu aruncători foarte preciși, dar noi i-am bătut de două ori în acest an la Timișoara și cred că avem șansele noastre la București”, a declarat Nenad Mandic.

Cel mai probabil BCT va rămâne în zona locurilor 9-10, dar calculele arată atât posibilitatea de urca în Top 8, cât și pericolul ultimelor două poziții din grupa 7-12. ”Întotdeauna, meciul următor este cel mai important.


Acum, avem partida cu Dinamo și apoi celelalte două care vor decide clasamentul final, importante și ele. Ne gândim în primul rând la ceea ce va fi în București. Există unele mici accidentări, dar cred că toată lumea este pregătită să înfrunte Dinamo”, a mai spus Mandic.

BC Timișoara are 40 de puncte, cu două mai multe decât Piteștiul (locul 11) și cu două mai puțin decât Dinamo (locul 8). ”Abia aștept să se termine sezonul, pentru că avem o rotație scurtă, dar sigur că ne-am dori să câștigăm toate cele trei meciuri și să avem șanse de calificare în playoff. Pe de altă parte, matematic, pentru noi încă există pericolul retrogradării. Important este că avem soarta în mâinile noastre, că nu depindem de alții și vom lupta pentru o clasare bună”, a conchsi Nenad Mandic.

Partida Dinamo București – BC Timișoara se dispută mâine, de la ora 20.00. Bănățenii au avut câștig de cauză în precedentele două întâlniri din acest an. Tot în această penultimă rundă Mediașul joacă la Tg. Jiu iar Piteștiul primește replica Galațiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.