Curtea de Apel Timișoara, sentință DEFINITIVĂ în dosarul grupării conduse de Sorin...

Curtea de Apel Timișoara, sentință DEFINITIVĂ în dosarul grupării conduse de Sorin Udrea. Vezi cine merge la pușcărie UPDATE 2 Cine-s primii încarcerați

6
DISTRIBUIȚI

sorin udrea ridicat

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, sentința finală în dosarul de crimă organizată al grupării conduse de liderul interlop Sorin Udrea. În cazul a 16 dintre inculpați, sentința dată de Tribunalul Timiș a fost contestată atât de DIICOT, cât și de cei acuzați.

Instanța a respins apelurile inculpaților și a admis apelul DIICOT, însă pedepsele au rămas aceleași. În plus, Curtea de Apel Timișoara a dispus prelevarea de probe biologice pentru a intra în baza de date pentru Udrea, Cozma, Copoț, Secoșan și Lupșe.

Liderul grupării, Sorin Udrea, a fost condamnat la de 6 ani și opt luni de închisoare. Aghiotantul său Cosma Viorel, cunoscut ca „Vio Blondu” şi Mocanu Stelian, zis „Steli” au primit condamnări de câte 5 ani de închisoare.


Caius Gazibara s-a ales cu o pedeapsă de 5 ani de închisoare, iar fratele său, Darius Gazibara – cinci luni de închisoare.

Samoilă Alexandru a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Gavrilă Ciprian a primit o amendă penală de 6.500 lei. Lupşe Decebal a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Copoţ Florin, zis „Flo”, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Buftea Alin s-a ales cu 4 ani şi trei luni de închisoare. Secoşan Dumitru a primit 2 ani şi nouă luni închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Lunea Traian şi Cenda Silviu au primit fiecare câte doi ani închisoare cu suspendare sub supraveghere. Novac Radu Alin şi Gyarmati Gelu aurămas achitaţi. Sentinţa este definitivă, cei care au primit pedepse cu executare urmând să fie încarceraţi.

UPDATE 1 La scurt timp după anunțarea sentinței, Caius Gazibara a scris pe contul său de facebook „5 ani și 10 luni… Am plecat cu capul sus și tot așa am să ies!!! Vă pup și ne vedem cu bine!!! Dumnezeu nu va lăsa așa pe cine a făcut bătaia asta de joc 🙂 !!!”.

UPDATE 2 Primii doi condamnați care s-au predat autorităților, fiind deja în Penitenciarul Arad, si Caius Gazibara și Alin Buftea. Polițiștii îi caută pe Sorin Udrea și pe ceilalți condamnați la închisoare cu executare.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.