Declaraţie şocantă a soţiei primarului din Oţelu Roşu, rănită în accidentul din...

Declaraţie şocantă a soţiei primarului din Oţelu Roşu, rănită în accidentul din Turcia: „Din cauza religiei nu pun mâna pe tine. Ăştia sunt nebuni”

0
DISTRIBUIȚI

otelu rosu 4

Patru dintre victimele accidentului produs, în 15 martie, în Turcia, când un autobuz care transporta 16 turişti români a derapat şi s-a izbit de stânci, s-au întors, joi seara, în ţară. În accidentul petrecut între localitățile Manavgat și Akseki au decedat două persoane, celelalte fiind rănite. Soţia primarului din Oţelu Roşu, Marieta Mălăiescu, şi celelalte trei prietene cu care a fost în excursie au ajuns pe aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, marcate de cele petrecute.

„Ploua foarte tare afară. Am avut o presimţire că o să se întâmple ceva. După vreo 10 – 15 minute a intrat în balans autocarul, drumul era ud şi după o fracţiune de secundă, am văzut pe geam, iar s-a dezechilibrat autobuzul. Ne apropiam de stânci şi atunci m-am ţinut cât am putut cu mâinile. Cred că a lovit cu partea dreaptă, apoi lateral. M-a aruncat între scaune. Am fost ca într-un malaxor – cutia toracică, sternul. Am simţit că-mi iasă organele din mine. La fiecare izbitură se auzea. Mă rugam să-mi mai văd copiii. Eram perfect conştientă şi nu vedeam nimic. Ca la un film de groază. M-am trezit la un moment dat eram cu capul către geam şi cu piciorele acolo. Am văzut-o pe sub scaune, pe Marcela, care este profesor universitar, care avea coloana ruptă că a aruncat-o mai în spate. Bărbatul care era pe locul din faţa mea a ajuns pe locul meu cu picioarele în sus.Au trecut vreo 40 de minute până au venit ambulanţele”, a povestit Marieta Mălăiescu.

Soţia primarului a povestit că pe lângă momentele de groază de după accident, când şi-a văzut partenerii de excursie morţi, a avut parte de o experienţă urâtă şi la spital.


„Din cauza religiei nu pun mâna pe tine. Ăştia sunt nebuni. Eram tăiată şi pe spate şi pe şold. Abia au vrut să-mi taie bluza să mă coase. Când ne-au dus la tomografie se uitau la tine cum te chinui să te pui pe pat şi nu te ajuta nimeni. Nu te atingeau pur şi simplu. Îmi ridicam piciorul cu mâna şi nu mă ajuta nimeni, deşi era lume în jurul meu. Mi-a explicat ghidul apoi de ce”, a povestit femeia.

Luca Mălăiescu, primarul din Oţelu Roşu, venit să-şi întâmpine soţia, a declarat că o altă femeie,o învăţătoare pensionară din localitate, a rămas internată în Turcia, fiind operată la şold şi la claviculă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.