Deputatul Alin Popoviciu, anchetat de DNA, validat de conducerea centrală a PNL...

Deputatul Alin Popoviciu, anchetat de DNA, validat de conducerea centrală a PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş UPDATE 1 Reacţia lui Grindeanu

7
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu01_resize

Conducerea centrală a PNL a validat, astăzi, decizia ca deputatul Alin Popoviciu să fie cap de listă pentru Consiliul Judeţean Timiş şi să fie cel care va fi preşedintele instituţiei dacă partidul va face majoritatea.


La şedinţa de săptămâna trecută a BPN al PNL subiectul nu a fost pus pe ordinea de zi. Nicolae Robu, cel care l-a susţinut pe Marian Vasile, nu s-a dus la Bucureşti pentru a susţine candidatura lui Popoviciu, în capitală ajungând doar co-preşedintele PNL Timiş, Dan Popa. Alin Popoviciu este în continuare cercetat de DNA alături de Constantin Ostaficiuc în dosarul disjuns din cel în care Cornel Sămărtinean a fost trimis în judecată pentu trucarea licitaţiilor pentru spaţiile de la aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara care au ajuns la firma controlată de cei doi.

UPDATE 1 Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care va deschide cel mai probabil lista social-democraţilor la CJT, a declarat că „reevaluările domnului Robu sunt de notorietate. Domnul primar spunea în anul 2012 despre Alin Popoviciu că este un nemernic şi un nesimţit. Alin Popoviciu reprezintă în acest moment jumătatea perfectă pentru Nicolae Robu. Halal meritocraţie!”

7 COMENTARII

  1. In opinia mea, un candidat la o functie locala, judeteana, etc., care a avut deja sansa sa arate ce poate in functii obtinute cu sprijinul unui partid, care pe deasupra are si calitatea de anchetat DNA, ar trebui sa se gandeasca serios daca merita sa ceara sa fie interfata unei echipe cu alegatorii. Pe mine NU ma reprezinta.

  2. Azi se vede puterea (de necrezut ) a acestui (Juda) popoviciu. Blaga pare un om destept, dar intrebarea e cita coruptie se ascunde sub masca blajina ? Coruptie, afaceri murdare de care Popoviciu e bine informat. si nu numai, a si contribuit la o mare parte. Pe Ostaficiuc nu a fost greu sa-l toarne,desi sentimental cum e Popo sa gindit din cind in cind ca ii datoreaza mult lui Ostaficiuc. Dar presiunile sint mari , si daca nu l-a dat in git de tot pe Ostaficiuc mai poate dribla cu Blaga. Popa tace si el ca stie el de ce, Popoviciu are lista prea lunga impotriva lui. si Blaga nu poate risca in nici un caz “o vorba buna” de-a lui Popoviciu pe la baietii de la DNA. Si asa cu speranta ca lucrurile se vor rezolva de la sine, ii dam nebunului (tupeistului) ce cere ca la zdup tot o sa faca o vacanta in curind. Poate cineva acola pe la justitie, DNA sau alde astea, are cita coloana vertebrala si nu se lasa intimidate de “mai marii” politicieni ai zilelor noastre. De fapt mai marii corupti ! Nu cred in basme, dar mai sper ca roata se invirte si toti isi primesc cele meritate, la toti ne vine rindul cindva, fara grija ! Si apropos, redactia Pressalert, de ce a disparut articolul asa repede de pe prima pagina, cine nu il vrea ?

  3. Azi se vede puterea (de necrezut ) a acestui (Juda) popoviciu. Blaga pare un om destept, dar intrebarea e cita coruptie se ascunde sub masca blajina ? Coruptie, afaceri murdare de care Popoviciu e bine informat. si nu numai, a si contribuit la o mare parte. Pe Ostaficiuc nu a fost greu sa-l toarne,desi sentimental cum e Popo sa gindit din cind in cind ca ii datoreaza mult lui Ostaficiuc. Dar presiunile sint mari , si daca nu l-a dat in git de tot pe Ostaficiuc mai poate dribla cu Blaga. Popa tace si el ca stie el de ce, Popoviciu are lista prea lunga impotriva lui. si Blaga nu poate risca in nici un caz “o vorba buna” de-a lui Popoviciu pe la baietii de la DNA. Si asa cu speranta ca lucrurile se vor rezolva de la sine, ii dam nebunului (tupeistului) ce cere ca la zdup tot o sa faca o vacanta in curind. Poate cineva acola pe la justitie, DNA sau alde astea, are cita coloana vertebrala si nu se lasa intimidate de “mai marii” politicieni ai zilelor noastre. De fapt mai marii corupti ! Nu cred in basme, dar mai sper ca roata se invirte si toti isi primesc cele meritate, la toti ne vine rindul cindva, fara grija !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.