Marius Dugulescu, răspuns tranșant pentru Alin Popoviciu, în cazul în care ar...

Marius Dugulescu, răspuns tranșant pentru Alin Popoviciu, în cazul în care ar vrea să meargă la PMP. Cum a ironizat „cuplul Robu – Popoviciu” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dugulescu2

Opinii diferite la nivelul Partidului Mișcarea Populară Timiș atunci când vine vorba de transferuri. În vreme ce președintele organizației județene, Roxana Iliescu și vicepreședintele Sorin Cociobea sunt de părere că ușa formațiunii lor este deschisă pentru toți cei care au opțiuni politice similare, președintele organizației municipale, Marius Dugulescu, candidat la Primăria Timișoara crede că unii politicieni ar trebui să stea în banca lor. Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, Dugulescu a fost întrebat cum vede posibilul transfer al deputatului PDL Alin Popoviciu la MP.

„Atunci când o să îşi manifeste intenţia în acest sens, o să dau un răspuns. Deocamdată nici prin cap nu îmi trece ca domnul Popoviciu să plece de la un partid mare şi să vină la un partid micuţ.


Domnia sa cred că se potriveşte mai bine acolo unde e puterea, unde sunt colegii dânsului domnii parlamentari, domnul Blaga. (…) Pe doamna preşedinte Roxana Iliescu o cheamă Roxana Iliescu, pe mine mă cheamă Marius Dugulescu şi eu v-am spus părerea mea. Eu mi-aş dori să nu vină, dar dacă sunt oameni politici care îşi justifică plecarea de la un partid la altul şi spun de ce au plecat de acolo şi ar vrea să vină în echipă. Pentru că într-un fel plecarea este justificată. Foarte mulţi pedelişti au făcut politică lângă Traian Băsescu şi acum când sunt lângă «no names» din PNL, nu prea au lideri. Ăsta e adevărul. Au un dor, au o nostalgie să se întoarcă acasă şi preşedintele a spus: domnilor pedelişti, sunteţi bineveniţi dacă doriţi să vă alăturaţi Partidului Mişcarea Populară. Deci aceşti oameni sunt bineveniţi. Dar sincer, cred că fiecare şi-a cimentat un traseu politic şi ar fi bine să rămână acolo. Eu nu încurajez traseismul”, a declarat candidatul.

Pentru că moderatorul emisiunii i-a direcționat din nou atenția înspre subiectul Alin Popoviciu, invitatul a conchis că „nu ştiu ce treabă aveţi domnule cu Alin Popoviciu. Și-a manifestat dorinţa? A spus că vrea să vină? Eu nu l-am auzit. Tocmai am auzit că a câștigat nominalizarea la PNL, cred că domnul Robu cu domnul Popoviciu o să facă o echipă foarte bună. Am înțeles că sunt prieteni foarte buni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.