DNA, percheziții la Timișoara într-un dosar care vizează admiterea studenților străini UPDATE...

DNA, percheziții la Timișoara într-un dosar care vizează admiterea studenților străini UPDATE Universitatea de medicină, vizată în dosar

0
DISTRIBUIȚI

dna

DNA face în această dimineață mai multe percheziții la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, dar și în Timișoara, București și Cluj-Napoca. Conform comunicatului de presă al DNA, anchetatorii percheziționează cinci locații, din care patru sunt sediile unor instituții publice. Potrivit televiziunilor de știri, ancheta este legată de scandalul admiterii studenților străini la Universitatea din Iași.

UPDATE „Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice colaborează cu procurorii DNA pentru bunul mers al anchetei pe care aceştia o derulează.


În acest sens, au fost puse la dispoziţia procurorilor documentele solicitate, respectiv informaţii referitoare la admiterea studenţilor străini la Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Grigore T. Popa” din Iaşi, pentru anul universitar 2015-2016. Nu în ultimul rând, la solicitarea anchetatorilor, a fost pusă la dispoziţie şi corespondenţa cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a furnizat documentele solicitate şi va răspunde oricărei alte solicitări, pentru bunul mers al anchetei DNA”, precizează ministerul.

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat marţi cinci percheziţii în municipiile Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, dintre care patru au vizat sediile unor instituţii publice, într-un dosar privind fapte comise în 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.