E OFICIAL: Timișoara Saracens și-a primit adversarul dorit în barajul pentru Challenge...

E OFICIAL: Timișoara Saracens și-a primit adversarul dorit în barajul pentru Challenge Cup 2016-17. Când va disputa campioana României importanta ”dublă” europeană

0
DISTRIBUIȚI

10_resize

Forul organizator al competiției internaționale EPCR Challenge Cup a oficializat azi numele adversarului timișorenilor pentru un loc în următoarea ediție. Așa cum s-a anticipat Timișoara Saracens RCM evită o deplasare teribilă în Rusia și va înfrunta în dublă manșă gruparea italiană Rugby Calvisano.

Duelul cu campioana Italiei va avea loc, în tur, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, pe data de 9 aprilie, de la ora 15.


Returul e programat pe Peroni Stadium, două săptămâni mai târziu, 23 aprilie, de la ora 16. Câștigătoarea acestui baraj va avansa în grupele Challenge Cup 2016-17. Astfel, în cealaltă dublă se va înfrunta Enisei Rugby Club (Rusia) cu Femi-CZ Rugby Rovigo (Italia), club care și-a câștigat locul la fel ca bănățenii, după triumful în grupa ei preliminară. Saracens RCM a trecut de două grupări italiene în calificări: Rovigo și Fiamme Oro Roma.

Timișoara Saracens va juca pe 26 martie (ora 19) cu Știința Baia Mare în Cupa României.

Plantează fapte bune

Clubul bănățean se implică și într-o acțiune de responsabilitate socială. Astfel, o parte din echipa de juniori U20 a Timișoara Saracens RCM UVT insoțită de antrenorul Cosmin Cioriciu va participa sâmbătă, de la ora 09.30, la acțiunea de plantare a 10.000 de puieți în localitatea Sânmihaiu Român, proiect care dorește să asigure o nouă perdea forestieră în apropierea Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.