EXCLUSIV Acţiune în forţă a pasagerilor aflaţi la bordul unei curse Wizz...

EXCLUSIV Acţiune în forţă a pasagerilor aflaţi la bordul unei curse Wizz Air care a aterizat la Timişoara. Cine sunt cei care au fost predaţi Poliţiei UPDATE 1 Ce măsuri s-au luat de către autorităţi

2
DISTRIBUIȚI

wizz

Alertă în această după amiază pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara după ce piloţii cursei Wizz Air care venea de la Treviso au anunţat că este nevoie de Poliţie la aterizare.


Motivul – pasagerii au imobilizat în timpul zborului trei persoane care au fost prinse că furau din bagajele acestora. Când victimele şi-au dat seama ce se întâmplă au trecut la imobilizarea pirandei şi a celor doi însoţitori ai acesteia. Când avionul a aterizat la Timişoara, cei trei suspecţi au fost preluaţi de poliţiştii Biroului Transporturi şi duşi pentru audieri în incinta aeroportului. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1  Cei trei au fost reclamaţi de o femeie că i-ar fi furat 200 de euro, iar câţiva pasageri, printre care doi italieni, au confirmat că i-au văzut acţionând. Poliţiştii nu au găsit însă banii asupra celor suspectaţi, dar pentru că au făcut scandal la bordul aeronavei au fost amendaţi cu 10.000 lei. De asemenea, compania a decis să nu le mai permită de acum încolo să urce la bordul avioanelor sale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.