INCREDIBIL ce le făcea elevelor, la ore, profesorul din Lugoj suspendat după...

INCREDIBIL ce le făcea elevelor, la ore, profesorul din Lugoj suspendat după ce a cerut unei fete de 14 ani favoruri sexuale

0
DISTRIBUIȚI

prof

Detalii uluitoare ies la iveală în cazul lui Dan Deliu, profesorul de la Școala Generală Nr. 6 din Lugoj, înregistrat în timp ce-i cerea favoruri sexuale unei fete de doar 14 ani. Acesta este și motivul pentru care pe numele dascălului a fost depusă o plângere la poliție de către tatăl elevei minore.

Se pare că profesorul din Lugoj nu avea un comportament tocmai adecvat nici cu celelalte eleve la care le preda.


Dovadă stă scrisoarea-mărturie a unei mame care-l acuză de abuz pe Dan Deliu, conform publicației lugojene Cetățeanul. Femeia a relatat sub anonimat câteva episoade de-a dreptul incredibile în relația dintre un profesor în vârstă de 55 de ani și eleve de nici 14 ani.

„Cele mai grave lucruri sunt pipăiala și discuțiile cu tentă sexuală. Fata mea mi-a spus că venea în timpul orei și (fata mea stă cu încă o fată în aceeași bancă) le mângâia pe amândouă pe spate și cobora mâna pe fund. O altă fază a fost cu excursia din noiembrie 2015 pe care le-a propus-o elevilor. Le-a zis că «noaptea facem petrecere și nu spuneți la nimeni. Că noaptea…, când vine noaptea…, numai noi știm ce facem acolo. Nici profesori, nici elevi, nici măcar eu nu trebuie să știu ce facem acolo», spunea el și-și uda un deget, după care-l trecea pe sprâncene umed, așa”, a povestit femeia.

Vă reamintim că, de la sfârșitul lunii februarie, profesorul Dan Deliu nu mai predă, după ce conducerea școlii în care acesta lucra a luat decizia de a-l suspenda din activitate pe perioada derulării cercetării disciplinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.