Luptă RELANSATĂ în C4: ASU Poli cedează din avans după derby-ul cu...

Luptă RELANSATĂ în C4: ASU Poli cedează din avans după derby-ul cu Cugir GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-52824774">

cugir poli asu (39)

Derby-ul C4 nu a ieșit bine pentru liderul ASU Poli, timișorenii au rămas cu doar două puncte avans după eșecul de la Cugir cu Metalurgistul. Formația din Alba s-a impus cu 2-1 (1-0), grație dublei realizate de vârful Lucian Itu. Alb-violeții s-au luptat să revină în joc după o repriză modestă, în ciuda unui final aprins și a susținerii fantastice din tribună nu au obținut niciun punct.

Deși într-o zi de vineri, la meciul de la Cugir, 200 de kilometri distanță de Capitala Banatului, au sosit circa 300 de fani viola. Micuța, dar cocheta arenă CSO, i-a primit bine pe timișoreni, pa gazon aveau să nu arate aceeași ospitalitate. Tribuna nouă acoperită a fost umplută de cugireni. În partea cealaltă a răsunat galeria privită cu oarece invidie.

Meciul a început și cu un moment de reculegere. Jucătorii lui ASU Poli afișând un banner în memoria lui ”Puiu” Preda, maseurul regretat de întreg fotbalul bănățean.

În prima repriză alb-violeții au fost foarte modești în exprimare. Încă din minutul 2 s-au văzut intențiile ofensive ale gazdelor. Letan trimițând periculos cu capul după un al doilea corner consecutiv la poarta timișoreană. În minutul 20 Cârstean trage din unghi și Burtic se opune greu. Peste două minute are loc singura fază mai decentă a alb-violeților, Marin nereușind să ajungă la un balon în careu. Minutul 25 aduce și primul gol, conform cu cursul jocului, dar un gol inedit. Experimentatul Lucian Itu trimite din corner la colțul scurt, lăsat liber, îl derutează pe Burtic, care atinge mingea în poartă. Și la 1-0 tot Itu și compania au mai avut șanse de gol.

Altă repriză

Repriza secundă avea să aducă o altă față a vizitatorilor, mai combativă, mai pe măsura suportului de care se bucură ASU Poli. Și, după cinci minute Ghinescu aduce bucuria cu un șut cu pământul de la distanță. Timișorenii păreau în control, dar acum neconform cursului vine faza din minutul 59, când același Itu trimite din cădere după un balon recentrat de la limita autului. Balonul pătrunde din nou în plasă, pentru 2-1. Bucuria se mută în tribuna acoperită. Trupa lui Sorin Brîndescu nu-și pierde însă din aplomb. Vucea, în plasa laterală (min. 61), dar și o șansă uriașă, Sulea (78), aproape de pe linia porții, talonat, nu a reușit să cadreze, au reprezentat ocazii certe de egalare. Mai mult, în minutul 90+3 tot Sulea a reluat din apropiere dar, altădată nesigur, Tiuț a reușit să devieze salvator.

În ciuda atacului final ASU Poli a cedat trei puncte mari în lupta pentru promovare, una la care Cugirul va participa cu siguranță.

Metalurgistul Cugir: Tiuț – Bold, Letan, M. Radu, Huțanu – Al. Preda, Necșulescu (90+4 Iovănescu), M. Chelaru, Șuteu (86 Tăban) – L. Itu (cpt., 69 Piko), A. Cârstean (69 I. Radu). Antrenor: Călin Moldovan.

ASU Politehnica Timișoara: Burtic – Contescu, Bilia, Gălan (cpt.), Taub – M. Stancu (46 Rebenciuc) – Vucea, M. Marin, Giuricici (68 Țugui), Ghinescu (68 Birău) – Bădăuță (75 Sulea). Antrenor: Sorin Brîndescu.

3 COMENTARII

  1. Ce au jucat cei de la Cugir nu se poate numi fotbal… in inliga a sasea nu se accepta asa ceva… trageri de timp.. tavaliri pe jos… copii de mingi in teren… lipsa de mingi de joc… intr-un derby sa joc maxim 60 minute e trist…….intr-un singur cuvint… TIGANIE !!!!

  2. Fiecare joaca ce poate.In asemenea meciuri se vede valoarea unor jucatori si azi sunt multi care au dezamagit.Deranjant este ca etapa trecuta cei mai slabi Giuricici si Stancu au fost titulari.Stancu din nou foarte slab,o schimbare pierduta,poate pe final puteam sa jucam cu doua varfuri.Marin viseaza Italia dar el greu reuseste sa dibleze un amarat de la Cugir.
    De fapt la mijloc este problema,lipseste acel jucator care sa conduca jocul.
    Oricum felicitari celor care au facut deplasarea,multi,si rusine acelor jucatori care nu inteleg ca joaca pt Politehnica si care dau motive unor inculti din Cugir sa ne rada in nas.

  3. Frustrarea e mare,sa faci 400km si sa vezi niște cacaciosi de copii de minge care își bat joc de noi,ca unii ai noștri jucatori s-au crezut intr-o excursie de vineri.Problema este ca se repeta,aceeași atitudine ca anul trecut,aminte la Mama Mia.Bravo Vucea!Ori puneți osul,ori ne lăsam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.