Noi acuzații de hărțuire la adresa profesorului din Lugoj care făcea propuneri...

Noi acuzații de hărțuire la adresa profesorului din Lugoj care făcea propuneri indecente elevelor. Câte sesizări au apărut și ce le spunea minorelor

0
DISTRIBUIȚI

profesor lugoj

Comisia de Disciplină de la Școala „Anișoara Odeanu” nu mai face față sesizărilor pe care le primește de la alte victime ale dascălului efebofil.

Un număr de nouă noi sesizări s-au primit la școală, după ce profesorul de educație tehnologică Dan Deliu a fost suspendat în urma unui scandal în care e acuzat de hărțuire sexuală.


dascălul e anchetat de colegii din Comisia de Disciplină și a fost pus oficial sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de folosire a funcției în vederea obținerii de favoruri sexuale.

Așa cum reiese din ceea ce povestesc victimele sale, profesorul se cam săturase de navastă și voia „ceva tânăr, mai bun”. Prin urmare a ajuns să pipăie, în zone intime, eleve de 12 ani, conștient că fetelor le va fi frică să reacționeze, sau că nu vor avea credibilitate dacă îl pârăsc. Fetele de 14 ani erau invitate la el acasă sau la hotel ca să își „satisfacă plăcerile”, iar unora le-a cerut chiar să facă sex în grup.

La finalizarea anchetei Comisiei Disciplinare, orice propunere de sancționarea  dascălului – inclusiv excluderea din rândul profesorilor acestei școli – trebuie votată de Consiliul de Administrație de la „Anișoara Odeanu”. Sub anonimat, profesorii mărturisesc că se tem ca în momentul decisiv, PSD-iștii din consiliu, colegi de partid cu profesorul obsedat sexual, să nu cumva să îi țină partea în ciuda evidențelor și a probelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.