Parcursul de invidiat al lui CH Poli, STOPAT pe parchetul liderului Dinamo....

Parcursul de invidiat al lui CH Poli, STOPAT pe parchetul liderului Dinamo. Ce calcule își mai fac alb-violeții înainte de play-off

0
DISTRIBUIȚI

poli dinamo (3)

Seria de victorii consecutive a hanbaliștilor alb-violeți s-a oprit la șapte. CH CSU Politehnica nu a putut să realizeze surpriza pe terenul rivalei Dinamo. Gazdele au condus în marea majoritate a timpului și au reușit să aibă parte de un final de joc relativ liniștit, scor 32-28. Bănățenii mai au de disputat un singur meci din sezonul regulat.

Poli mergea cu moral bun la București după succesul din duelul bănățean cu Reșița. Elevii lui Pero Milosevic nu s-au regăsit însă în sala fără spectatori a celor de la Dinamo. Gazdele au preluat frâiele după minutul 10 (scor 4-4). Asoltanei a spart bariera de trei goluri și a fost în mână pentru dinamoviști. Chiar și așa, dezavantajul de la pauză era recuperabil.


Partea a doua a început vijelios de la 17-14 pentru Dinamo. Poli a revenit în joc după minutul 40, când Lasica restabilea echilibrul (23-23). Imediat însă Zulfic și compania au refăcut diferența de trei goluri. Mai mult, aceasta a crescut, până la șase goluri cu două minute și jumătate înainte de final. Atunci când același Asoltanei marca în poarta unui Daskaloski mai puțin inspirat azi. Nici Timofte, golgheterul lui Poli în partidele precedente nu a fost într-o formă mai bună, toate reușitele sale venind de la 7 metri. Pe final, veteranul a irosit o penalitate, cât și o fază singur cu portarul. Oricum, misiunea timișorenilor părea deja încheiată cu eșec. Un rol l-a avut și portarul gazdelor, Irimuș. Dinamo a rămas astfel ”nașul” lui Poli în ultimele șase întâlniri directe.

CH Poli rămâne astfel cu 47 de puncte înainte de ultima rundă a sezonului regulat și așteaptă o piedică a Stelei la Odorhei. Tocmai echipa care vine la Timișoara pe 27 martie. Roș-albaștrii, care se află momentan la egalitate de puncte cu alb-violeții, dar cu acest joc ”în mână”, au o partidă dificilă și în etapa de final, a 26-a, când primesc vizita lui CSM București.

Dinamo: Mousavi 2 goluri, Asoltanei 11 (4 din 7 metri), Șandru 4, Zulfic 7, Ragot 4, Savenco 1, Vrankovic 2, Diaw 1.

POLI: Santeiu 1, Fenici 3, Lasica 5, Halcă 2, Timofte 5 (5), L. Ștefan 2, Chikovani 5, Grigoraș 4, Păiuș 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.