„Poezii, parodii şi-un buchet de melodii”. Vezi când va avea loc spectacolul

„Poezii, parodii şi-un buchet de melodii”. Vezi când va avea loc spectacolul

0
DISTRIBUIȚI

folk2

Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara va găzdui un spectacol numit „Poezii, parodii şi-un buchet de melodii”, o seară în care poezia umoristică şi cea de dragoste va avea suportul muzicii folk… şi nu numai. Evenimentul este programat luni, 21 martie, de la ora 18.00.

„Evenimentul va fi organizat de ziua mondială a poeziei, 21 martie, dar va fi modificat genetic.


Vom îmbina poezia cu parodia, actoria şi muzica folk. Printre invitaţi: Mihai Nistor – special guest, trupa Remember, copii din clubul Armia al Danei Varadi, Adrian Câmpean şi una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe, Dunia. Poeziile vor fi recitate de către elevi, studenţi, profesori…şi nu numai. Românul s-a născut poet şI a devenit iubitor de poezie. Chiar dacă e Casa Studenţilor, de data aceasta deschidem porţile pentru un public mai larg. Parodiile lui Corneliu Vaida – atât de îndrăgite de timişoreni – vor fi interpretate de către actorii teatrului Thespis, iar moderator va fi Daliana Subu. Concertul va fi unul acustic. Mihai Nistor e de 15 ani in Timişoara şi a susţinut câteva concerte în cluburi, puburi, festivaluri de folk“, ne-a declarat Alina Lelescu, din partea organizatorilor acestui eveniment.

Spectacolul va avea loc luni, 21 martie, de la ora 18.00, în sala 103 de la Casa de Cultură a Studenţilor, iar intrarea este liberă. Spectacolul va fi transmis în direct şi de către AltRadio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.