Profesorul care HĂRȚUIA elevele de la o școală din Lugoj, anchetat penal....

Profesorul care HĂRȚUIA elevele de la o școală din Lugoj, anchetat penal. Ce le făcea fetelor

0
DISTRIBUIȚI

12421802_1142751655748640_150377792_n

Profesorul obsedat de adolescente de la școala Aurora Odeanu din Lugoj, Dan Deliu, a devenit, oficial, calitatea de suspect în dosarul în care, inițial s-a început urmărirea penală in rem, pentru hărțuire sexuală.

Bărbat la 55 de ani, profesorul de Educație Tehnologică se pare că își pipăia elevele minore și le făcea avansuri sexuale explicite.


El a fost înregistrat de una din fetele de clasa a VIII-a în timp ce îi propune să își înceapă viața sexuală cu el, promițându-i experiențe unice.

După ce tatăl fetei s-a dus la poliție și a făcut plângere, profesorul a fost suspendat și e anchetat de Comisia de Disciplină a unității școlare.

Săptămâna aceasta el a fost audiat în dosar, ocazie cu care a devenit suspect în ancheta de cercetare penală. În urma audierii, s-a schimbat și încadrarea faptei, din hărțuire sexuală în folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, faptă la care face referire art. 299 al. 2 din Codul penal, arată surse judiciare. Aceleași surse au confirmat pentru PRESSALERT.ro că bărbatul nu și-a recunoscut faptele în fața polițiștilor care l-au audiat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.