Salarii atractive și oportunități de carieră la o nouă ediție a târgului...

Salarii atractive și oportunități de carieră la o nouă ediție a târgului „Angajatori de top” de la Timişoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

angajatori de top targ de joburi

Intership-uri plătite cu 300 – 400 de euro, joburi dedicate profesioniștilor, la salarii între 1.000 și 1.500 de euro – aceasta e oferta ediției cu numărul opt a târgului Angajatori de TOP Timişoara.

Un număr de 25 de conferinţe şi workshopuri susţinute de companii şi sesiuni de consiliere gratuite vor avea loc în perioada 18-19 martie la CRAFT, cu ocazia târgului Angajatori de TOP Timişoara.

Noutatea ediţiei din această primăvară constă în posibiltatea vizitatorilor de a susţine interviuri-fulger pe parcursul celor 2 zile. Conceptul de speed interview (interviuri-fulger) este unul dintre cele mai noi tehnici de recrutare, care prezintă avantaje de ambele părţi.


Pentru candidaţi, beneficiul este că vor fi expuşi la o serie de interviuri cu un număr mare de companii într-o perioadă limitată de timp, maximizând astfel şansa de a găsi un loc de muncă, iar pentru companii, le oferă posibilitatea să avanseze în procesul de recrutare şi să îşi acopere, astfel, poziţiile disponibile mult mai rapid. Interviurile vor avea loc pe 18-19 martie în cadrul CRAFT, într-un spaţiu special amenajat.

În plus, va exista o zonă dedicată gadgeturilor, care încorporează tehnologii inovatoare.

Mai mult, pornind de la faptul că mai mult de o treime din candidați sunt neatractivi în viziunea angajatorului deoarece nu au redactat un CV corect, în cadrul evenimentului va exista o zonă denumită CV Experts, unde consultanţi în recrutare vor oferi consiliere gratuită şi sfaturi în privinţa modului corect de redactare al CV-ului. „Fiecare poveste are un început. Atunci când dorești o schimbare profesională, povestea începe cu un CV. Cred cu adevărat că toți oamenii merită ascultați, dar este foarte important ca povestea ta să aibă o formă atractivă, care să stârnească interesul recruiterului de a te cunoaște. Vino la Angajatori de TOP și solicită un feedback din partea unui specialist HR din cadrul standului CV Experts! Împreună putem scrie o poveste frumoasă”, spune Grațiela Toader, HR Specialist Step Up Professional HR Services.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.