SCANDAL de proporții în plenul CJT. Cine l-a gratulat pe Marian Vasile...

SCANDAL de proporții în plenul CJT. Cine l-a gratulat pe Marian Vasile cu apelativul de „fetiță” și cine l-a atacat pe Bojin UPDATE Decizia consilierilor

0
DISTRIBUIȚI

cjt01_resize

Scandal în plenul Consiliului Județean Timiș, după ce consilierul județean Georgeta Rus, care a trecut recent la Mișcarea Populară Timiș, a fost exclusă de PNL din rândul aleşilor judeţeni, prin retragerea sprijinului politic. Prefectura Timiș a luat act de de decizia PNL, însă Georgeta Rus a atacat decizia Prefecturii Timiş, cerând obţinerea unei ordonanţe preşedenţiale pentru stoparea aplicării deciziei. După ce Rus a pledat să mai fie păsuită un plen, șeful consilierilor județeni al PNL, Marian Vasile, a explicat că decizia este una justă, dat fiind faptul că demisia lui Rus a fost anunțată public. Supărată pe Vasile, Rus l-a făcut pe acesta „fetiţă”, moment care a stârnit râsetele membrilor CJT. De altfel, aceasta a postat şi un text pe Facebook.

„Marian Constantin Vasile, fii barbat! nu fii fetiță! Eu am plecat din PNL pentru că EU am spus „Adio PNL!”, pentru ca EU mi-am trimis DEMISIA, nu pentru ca mă dai tu pe mine afară din partid! V-am trimis demisia mea, conform Statutului PNL, adica a unui partid Euopean, catre BPL-ul unde activez de 14 ani, Becicherecu Mic, dar care nu s-a întrunit absolut niciodată de la unificare pentru ca ai pus acolo niste oameni care nu au nimic de a face cu PNL, si care au fost excluși de către Cjex, dar nu ati mai aplicat această decizie în Bpj, pentru ca voi faceti mascarada din orice.


Ca de obicei, faci mascaradă, uitând ca toți din jurul tău au Drepturi.
Ai dat o decizie nestatutară și nelegală, nu mi-ai comunicat-o, dar ai făcut presiuni să se transforme într-un ordin de prefect. Iar eu am toate drepturile să o atac. Te agiți sa scrii romane întregi de „strategie județeană”, dar nu ai reușit sa citești şi să înveți statut de câteva pagini. Am demarat Acțiune pentru Ordonanță Prezidențială de Suspendare a efectelor Ordinului de Prefect, până la parcurgerea legală şi statutară a demersurilor de atac şi solutionare a aşa-zisei Decizie PNL. Nu aveți cum să faceți de urgenţă validarea altui consilier! Chiar dacă este mai ușor sa lucrezi cu un șofer, decât cu mine, ca prea eram pretențioasă și prea spuneam lucrurilor pe nume, a scris Rus pe Facebook.

Următorul pe lista pentru CJT este fostul şofer al lui Constantin Ostaficiuc, fost preşedinte al CJT, Flaviu Iepan. Secretarul CJT, Dănuţ Ardelean a explicat că decizia de excludere trebuie pusă în aplicare şi dacă Georgeta Rus va obţine anularea în instanţă, aceasta va fi repusă pe funcţie. O situaţie similară a avut loc în CJT acun circa un an de zile când Sorin Cociobea, fost membru PNL trecut la PSD în vremea ordonanţei lui Dragnea a fost exclus din PSD şi şi-a pierdut mandatul de consilier, după ce a declarat public că PSD este „cancer”. După alte discuţii pe tema excluderii Georgetei Rus, Alain Rus i-a spus lui Titu Bojin că îi este ruşine să aibă un „preşedinte penal, care a condus beat pe autostradă”. După alte argumente, Bojin i-a tăiat microfonul lui Rus. Proiectul excluderii Georgetei Rus a fost inclus pe ordinea de zi pentru a fi votat. Consiliera a părăsit plenul. Vom reveni cu detalii legate de validarea lui Iepan.

UPDATE Consilierii județeni nu au votat validarea lui Iepan, doar 10 dintre aceștia votând pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.