Șoferițele, „amendate” în trafic de 8 Martie. Ce instituții le-au mai surprins...

Șoferițele, „amendate” în trafic de 8 Martie. Ce instituții le-au mai surprins pe timișorence de ziua lor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-88905360">

politie-flori-8 martie (3)

Autoritățile publice din Timiș s-au confromat cu ocazia zilei de 8 Martie și le-au întâmpinat pe femei cu flori. Indiferent de cetăţenia înscrisă în documentele de călătorie, doamnele şi domnişoarele care au intrat sau ieşit marti, 8 Martie din România prin Punctele de Trecere ale Frontierei din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, au primit flori de la poliţiştii de frontieră. ”De ce flori? Pentru că bucură privirea şi exprimă sentimente”, explică Roxana Costache, purtătoarea de cuvânt al polițiștilor de frontieră.

Și la Aeroportul Timișoara florile și-au făcut drum spre reprezentantele sexului frumos. “Ziua de 8 Martie ne-a oferit minunatul prilej de a întâmpina cu flori doamnele şi domnişoarele care au tranzitat aeroportul. Astfel, printr-un asemenea gest simbolic, ne exprimăm întreaga stimă şi admiraţie faţă de sensibilitatea şi frumuseţea femeii.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Reprezentanții Inspectoratului Județean al Poliției Timiș au fost însă cei mai surprinzăroti. Ei au ieșit în stradă, pe arterele din zona centrală și au împărțit flori participantelor la trafic. Au primit flori inclusiv cele care au fost surprinse traversând străzile prin locuri nepermise.

”Dacă la început, când erau oprite de rutierişti, femeile erau reticente, iar expresia feţei nu era una de bucurie pentru că nu ştiau cu ce au greşit, zâmbetul le-a revenit pe buze atunci când au văzut că în loc să le fie cerute actele le era oferită o floare şi un gând bun pentru a le bucura în această minunată zi”, transmite Biroul de Presă al Poliției Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.