Sorin Grindeanu după violul din Parcul Botanic: „Dacă mergem acum la Michelangelo,...

Sorin Grindeanu după violul din Parcul Botanic: „Dacă mergem acum la Michelangelo, găsim maşină care păzeşte pasajul, de parcă vin terorişii de la ISIS şi pun bombe acolo”

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (2)

Vestea că o tânără de 17 ani a fost violată ziua în amiaza mare în Parcul Botanic din centrul capitalei Banatului i-a șocat pe timișoreni. Trebuie spus că în tot acest răstimp, Poliția Locală păzește, la ordinul primarului Nicolae Robu, pasajul rutier Michelangelo, mușcatele din aceeași locație, Sala Polivalentă încă nefinalizată și palmierii din centrul orașului.


Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a cerut astăzi public ca poliția să fie trimisă să păzească cetățenii.

„Vreau să îl rog pe domnul Robu ca și primar care are în coordonare poliția lcoală să găsească alte priorități pentru poliția locală dincolo de a face pază pentru obiective strategice, să dea alte corodonate de muncă polițiștilor locali pentru că am avut cazuri cel puțin în ultima lună în complex dacă nu greșesc cel puțin vreo două, în mijloaele de transport în comun «înfloresc» hoții de buzunare. Eu cred că unul din obiectivele pe care poliţia locală trebuie să le aibă e legat de siguranța cetățeanului, asta dacă nu e primul de departe”, a spus pesedistul.

Grindeanu a conchis că se acordă prea puţină impotanţă pazei cetăţenilor şi a atras atenţia că „dacă ne urcam acum în maşină şi mergem la pasajul Michelangelo găsim acolo maşină care păzeşte pasajul de parcă vin terorişii de la ISIS şi pun bombe”.

2 COMENTARII

  1. Dar de Colectiv, guvernarea Ponta ce zici? Primaria Bucuresti sector 4 tot PSD. Acolo e CRIMA dle. candidat PSD, cum…?… prin „acordul de functionare” pe care la dat primaria PSD-Bucuresti sectorul 4 contra spagii. Iar acum P.B. sect4, vrea sa ridice statuie in memoria celor decedati, aceeasi PSD-sti. Comenteaza asta … Dupa cum spui dumneata ai cam infiinta securitatea pe la fiecare colt, vad eu. Te-ai folosi de politia locala ca inculpatul ex-primar Nechita de la Iasi, Oprescu, Piedone,etc…oupss, toti PSD-sti!!! Ba idiotilor, care va simtiti, mai exista si alte institutii de ordine si siguranta publica Jandarmeria, Politia Nationala care sa fim sinceri nu prea ii vad pe strazi, parcuri, scoli etc. Ori poate ca nu aveti curaj sa va luati de aceste institutii ca sunt „apolitice”, ma rog … Aveti voi ce aveti cu Primarul si Politia locala. Ce sa faca primarul, (PNL,PSD,UDMR, PartidaRomilor etc.) indiferent cine este el, pe bune, sa puna la fiecare colt un „securist” Crezi ca daca era Sorin Grindeanu primar, eu sau tu cel care citesti comentariul nu se intampla. Pe lumea asta sunt tot felul de dezaxati care fac tot felul de imbecilitati , (unii se detoneaza, altii abereaza) inclusiv dintre ei sunt care fac si politica. Sunteti niste politruci, „gazetari” penibili si dizgatiosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.