Timişoreanul Teo Milea poate ajunge No1 în Canada. Vezi cum îl poţi...

Timişoreanul Teo Milea poate ajunge No1 în Canada. Vezi cum îl poţi susţine

1
DISTRIBUIȚI

teo milea

Pianistul timişorean Teo Milea, care s-a stabilit începând din luna octombrie a anului trecut în Canada, are parte de un nou succes, piesa lui Ireversibil participând în cadrul unui concurs iniţiat de cel mai mare radio din Canada, CBC Music. „Dragii mei, VOTUL vostru şi al tuturor prietenilor, prietenilor, prietenilor voştri, poate propulsa ‪#‎IREVERSIBIL pe Locul 1 în Canada! Piesa voastră preferată a intrat în cea mai mare competiţie a radio-ului Nr 1 din Canada, CBC Music! Daţi de ştire tuturor, chiar contează votul lor! Se poate vota o dată la fiecare 24 de ore, până in 20 Aprilie“, a anunţat muzicianul. Cel mai recent disc al lui Teo Milea, Open Minds a câştigat distincţia de „albumul clasic al anului 2015“ de către postul de radio SoloPiano.com.


din Statele Unite ale Americii. În luna decembrie a anului trecut, Teo Milea a susţinut primul lui concert în Toronto, evenimentul desfăşurat la Gallery 345 fiind sold out şi beneficiind de un real succes.

După o vară petrecută în studioul de înregistrări pentru înregistrarea albumului, Open Minds, Teo Milea a lansat în luna septembrie a anului trecut videoclipul piesei „Silence” şi a susţinut în 1 octombrie un concert extraordinar la Filarmonica „Banatul” din Timişoara. Albumul de debut al lui Teo Milea, „Pe clape albe… şi negre”, a avut parte de un succes deosebit, piesele incluse pe acest disc fiind difuzate în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York sau în programul postului de radio Clasical One din Paris. După apariţia albumului săui de debut, muzicianul născut în Chişineu Criş a susţinut o serie de concerte atât în ţară cât şi în străinătate. Piesa Ireversibil se poate vota aici.

Foto: Sabin Cercel

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.