Timişorenii de la Desant reiau sezonul de concerte: „Vom cânta piese de...

Timişorenii de la Desant reiau sezonul de concerte: „Vom cânta piese de pe cele două albume ale noastre“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

desant1

Formaţia Desant se pregăteşte intens pentru un nou sezon de cântări, muzicienii care au lansat până în prezent două materiale discografice promiţându-le fanilor câteva recitaluri care vor avea parte şi de câteva surprize. Deşi au lansat deja două videoclipuri care promovează albumul „Vulpea deşertului“, apărut în 2015, în viitorul apropiat muzicienii se axează tot pe promovarea acestui disc. „Feedback-ul de la cel de-al doilea album se conturează acuma. Albumul ajunge la oameni în primul rând prin intermediul concertelor. După ce ajungem în fiecare ora, atunci primim şi review-urile de la fani. Mai sunt oameni care încă ne mai povestesc de primul nostru album, Joc de noroc. Cred că mai trebuie să mai treacă câteva luni, până când vom avea un feedback relevant din partea fanilor. Din punctul nostru de vedere, Vulpea deşertului este un disc mai bun decât primul, avem experienţă mai mare“, ne-a declarat chitaristul trupei Tiberiu Săulescu. Formaţia s-a născut în 30 octombrie 2010 şi este alcătuită în prezent din Alex Anka – voce, Tiberiu Săulescu – chitară, Alin Achim – bass și Mihai Dobrescu – tobe. Anul trecut a adus cu el și prima colaborare cu o voce feminină, respectiv Carina Dumitru – vocea formației Phaser, pe care Desant au invitat-o alături de ei la înregistrarea piesei „Poveste fără Nume”.

desant2

Pe lângă activitatea de studio, DESANT și-a făcut simțită prezența și pe scenă prin nenumărate concerte dintre care merită amintite: OST FEST 2012 – unde au urcat pe aceeași scenă cu Europe și Manowar, sărbători ale orașelor, întruniri moto, dar nu în ultimul rând a susținut și susțin în continuare, prin participarea în diferite rânduri la concertele organizate cu scop caritabil, campania desfășurată în sprijinul copiilor de Asociația „Music for Autism” din Constanța, care luptă împotriva acestei boli.


După pauza „forţată“ prin care a trecut scena rock autohtonă după tragedia petrecută la Colectiv, Desant reia sezonul de cântări, primul lor concert din 2016 urmând să se desfăşoare sâmbătă 19 martie la Bocşa, în cadrul aniversării a patru ani de existenţă a MC Trust. „Din cauza tragediei de la Colectiv, multe locuri s-au reorganizat şi am avut şi noi o pauză. Cât am stat acasă, am lucrat la multe piese şi deja se conturează şi cel de-al treilea disc. Deocamdată fiecare dintre noi avem piese, rămâne să vedem ce va fi inclus pe următorul album. Ce va aduce nou discul? Păi, un plus de sound, compoziţii mai bine făcute. De texte se ocupă ca de obicei Alex, el are cuvintele la el. Până atunci vom mai face un videoclip la o piesă din albumul Vulpea deşertului. Şi în concerte vom cânta piese de pe cele două albume ale noastre. Nu prea ne băgăm noi la cover-uri, pentru că avem piesele noastre la care rezonează lumea. Cei care vor concerte de cover-uri să meargă la concertele dedicate“, a mai adăugat chitaristul trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.