Timişorenii s-au dezlănţuit pe ritmuri rock’n’roll, alături de The Crazy Plumbers şi...

Timişorenii s-au dezlănţuit pe ritmuri rock’n’roll, alături de The Crazy Plumbers şi Grave For Sale. Ce videoclip s-a filmat în oraşul nostru GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-494809811">

concert (18)

Timişorenii îndrăgostiţi de rockabilly, psychobilly şi surf rock au avut parte de o noapte nebună la sfârşitul săptămânii trecute, la Manufactura Handmade Cafe, unde formaţiile The Crazy Plumbers şi Grave For Sale au oferit celor prezenţi un spectacol în care s-a dansat necontenit.

Evenimentul a fost deschis de Grave For Sale, formaţia care are ca influenţe nume ca The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets sau The Break. Alături de piesele cunoscute incluse pe discul lor de debut, timişorenii au interpretat şi câteva compoziţii noi, ca „Budha’s Palm”, „Dried Meat Cemetery” sau „Summer Cold”.

Formaţia The Crazy Plumbers a fost înfiinţată din iniţiativa lui Levi (fost membru al formaţiei Recycle Bin), alături de care se află Denver (chitară) şi Moha (tobe). Cu această ocazie, The Crazy Plumbers a lansat albumul de debut „8 beers“, care cuprinde 11 piese, din care opt sunt compoziții proprii iar trei melodii sunt de la artiști care au marcat stilul trupei. „Am avut parte de un concert extraordinar, aşa public nu am întâlnit nicăieri… şi am fost în multe oraşe în ţara asta. La Timişoara oamenii ştiau ce cântam, cunosc genul nostru muzical, iar majoritatea au fost la concerte de acest fel, ceea ce s-a văzut şi s-a simţit. Ne-am întoarce şi mâine înapoi la Timişoara, dacă am putea“, ne-a declarat solistul trupei, Levi.

După concertul care a avut loc sâmbătă noaptea, muzicienii care alcătuiesc The Crazy Plumbers au rămas şi duminică în oraşul nostru şi au filmat primul lor videoclip din carieră, la piesa „8 Beers”, care dă titlul albumuli lor de debut. „Am ales piesa asta pentru că este piesa care a dat şi titlul albumului şi are tematica noastră preferată: bere, rockabilly, fete şi party. Am ales Timișoara fiindcă ne place foarte mult cum lucrează Cristi Maghiar şi ne-am dorit să facem cu el un videoclip, dar şi pentru că oamenii de aici sunt calzi, dornici să ajute oricând”, ne-a mai declarat solistul trupei The Crazy Plumbers. „Va fi un videoclip simplu, deoarece trupa trebuia să se întoarcă la Târgu Secuiesc. Însă ne-am propus să mai colaborăm şi avem elaborată o idee pentru un următor videoclip, care nu va mai fi făcut în grabă. Vreau să le mulţumesc celor de la Manufactura Handmade Cafe pentru că ne-au pus la dispozitie spaţiul pentru a desfăşura filmarea“, ne-a declarat regizorul videoclipului, Cristian Maghiar.

Foto: Bogdan Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.