Titu Bojin ATACĂ: ”Toți din conducerea lui ACS Poli trebuie să vină...

Titu Bojin ATACĂ: ”Toți din conducerea lui ACS Poli trebuie să vină cu demisiile!”. De ce amenință că lasă echipa fără stadion și cum se ceartă cu Robu

4
DISTRIBUIȚI

autostrada-bojin

Intevenție virulentă a președintelui CJ Timiș, Titu Bojin, după ce Nicolae Robu a anunțat azi demiterea lui Florin Marin de la ACS Poli. Pesedistul a spus în cadrul unei emisiuni TV că a fost pus în fața faptului împlinit și că instituția pe care o conduce își va retrage sprijinul de la clubul de fotbal dacă va fi ignorată în continuare la luarea deciziilor. Prima doleanță a șefului CJT e ca nu numai tehnicianul să plece, ci și întreaga conducere, în frunte cu managerul sportiv Daniel Stanciu și membrul CD Ioan Miculaș.

”Azi, la ora asta Florin Marin nu e demis. Domnul Nicolae Robu a dat un comunicat pe Facebook și mi-a dat un sms. Și eu sunt de acord, dar demiterea nu se face astfel, de unul dintre cei trei acționari”, a declarat Titu Bojin la emsiunea Liga de Vest de la postul Tele Nova.

”După cum ați văzut eu am fost mai puțin în peisaj. Sunt de acord că domnul Marin, ori se retrage ori trebuie demis, dar azi nu poate fi considerată o demisie. Eu i-am transmis că în principiu sunt de acord, dar va trebui să vorbin, să vedem dacă vorbim și de conducere. Pentru că nu știm la ora asta dacă mai e…”, a mai spus Bojin. Șeful CJ Timiș a spus răspicat că nu mai e de acord cu deciziile unilaterale ale primarului Timișoarei în privința echipei de fotbal. Astfel, dacă de acum înainte nu vor fi aplicate măsuri de comun acord, CJT-ul nu se va mai implica cu nimic la ACS Poli, nici măcar cu arena care se află în proprietatea instituției. ”Am fost de acord ca Nicolae Robu să aducă, dar de data asta nu voi mai fi de acord… trebuie găsite soluții de finanțare… Ar fi bine să nu mai dea niciun fel de comunicat pe mijloacele de comunicare în masă… Eu promit că nu vom mai participa, cu niciun fel de sprijin. Nici măcar cu stadionul și altele…”, a adăugat Titu Bojin.

Cere demisii de la toată lumea!

Politicianul a subliniat că Nicolae Robu nu e oficial în club, astfel că anunțul său e egal cu zero.


Deoarece instituțiile și-au numit alți reprezentanți iar Politehnica nici măcar nu are persoaneă numită după demisia lui Florențiu Staicu. ”Dacă se pune problema demiterii doar a lui Marin nu mă mai implic…”, a tunat șeful CJ Timiș pentru sursa mai sus amintită.

”Toată conducerea trebuie să vină cu demisiile. Începând de la Miculaș și Daniel Stanciu, eu le solicit la toți, antrenorul, directorul, tot ce înseamnă conducere, cel puțin cea ceare are tangențe tehnice… Membru CD, CA. Să avem mâine la ora 8 demisiile, cu situația foarte clară, apoi o întâlnire cu cei care mai sunt la club, poimâine cu jucatorii, să stăm de vorbă, rectorul Poli, dacă vrea, Domnul Robu, dacă vrea, eu, dacă nu, nu mai ne implicăm”, a adăugat Bojin. Sfatul său pentru primar e ”să se abțină de la o decizie luată individual. Eu sunt de acord dacă se face printr-un act oficial”. Politicianul a ținut să remarce că s-a avut încredere în deciziile lui Robu și că toate s-au dovedit pierzătoare.

Cât despre propunerea de nou antrenor Bojin a precizat că ”eu mi-aș fi dorit Contra, am văzut că domnul Robu a vorbit deja… Eu vă spun că nu o să primească acel mesaj, se străduiește să semneze un contract în Spania”. Conform celor de la Tele Nova pe lista lui ACS Poli ar fi Petre Grigoraș în pole position.

Reacția lui Robu

Primarul Timișoarei a intervenit apoi și a spus că Titu Bojin minte în ceea ce privește decizia legată de Florin Marin. ”Cunoscându-l bine mi-am luat măsura de protecție și am mesajul în care se vede ora trimiterii și ora postării. El mi-a răspuns că e de acord. M-am săturat, de el s-a săturat și partidul său și mai are câteva luni la conducerea CJT. N-aș vrea să facem circ, ci să facem tot ce ne stă în putință să salvăm…”, a explicat Nicolae Robu.

Cât despre varianta ”Guriță” propusă în același mesaj al său, primarul a admis că s-ar putea să nu-i fi spus de ea lui Bojin, dar că fostul internațional a fost mereu ”în cărți”, ”nu mai știu dacă am apucat să-i spun (de Cosmin Contra)… În rest nu am vorbit de nimeni”. Robu nu e în asentimentul șefului CJT nici în ceea ce privește demisiile cerute, mai ales că ACS Poli își pregăteșe dosarul de licențiere: ”Domnul Titu Bojin, mai întâi să se consulte, că știu ce vrea să pună în loc, că nu poți pe prietenii, din partid… Eu nu mi-am asumat niciodată un rol de decident”.

4 COMENTARII

  1. taranul e taran si in sant nu numai pe tractor. bojin asta dupa ce nu da bani mai si are pretentii a fi informat tot timpul. nu colegul sau, PSD-istul Ilie Sirbu de la CC a torpilat finantarea echipei de fotbal?

  2. Nenea asta cica „primarel ‘ ii dus sau ce ? nu il luati in seama pe „primarel” NU A CRESCUT INCA A RAMAS LA GRADINITA SARACUTUL ! aducetii jucarii ?!mercedesuri ,honde stiti din alea ca la gradinita SA CREASCA SI EL MARE”SARACUL” PRIMAREL !!!!

  3. Soarta echipei POLI se hotaraste prin SMS-uri? Ramane D-voastra stimati cetateni sa trageti o concluzie. Cat interes reprezinta un club din LIGA I, in Timisoara. Aici s-a ajuns, in situatia in care de fotbal se ocupa oameni (politicieni) nepriceputi. Este o rusine sa susti faptul ca Primarul unui oras ca Timisoara a discutat cu Presedintele CJT, soarta echipei prin SMS. Ce nivel josnic de abordare a unei situatii dificile pentru club. REGRETABIL!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.