AROGANŢĂ Primarul Nicolae Robu îi face „imbecili” pe timişorenii care îi atrag...

AROGANŢĂ Primarul Nicolae Robu îi face „imbecili” pe timişorenii care îi atrag atenția că nu şi-a respectat promisiunile din 2012

5
DISTRIBUIȚI

messenger

Nu mai este un secret pentru niciun timişorean faptul că primarul Nicolae Robu nu şi-a dus la îndeplinire niciuna din promisiunile prezente pe pliantul său din campania electorală din 2012, cu excepţia mutării Acvariului, afacere achetată în prezent de DNA. Apropierea campaniei electorale îl face însă pe Robu să devină din ce în ce mai nervos și mai vehement la adresa constestarilor săi, jignind pe absolut oricine îi arată adevărul.


Ultima criză de nervi a edilului a avut loc în mediul virtual și a fost cauzată de o poză prin care se arăta faptul că nu și-a respectat niciuna din promisiunile din campanie electorală.

„Doar imbecilii nu văd o mulţime din celelalte promisiuni realizate sau în orice caz pornite şi o altă mulţime, mult mai mare de realizări nepromise, în compensarea celor câtorva nerealizări. Dar, există şi imbecili, evident. Din fericire, ei sunt puţini faţă de oamenii respectabili ce reprezintă o majoritate netă a timişorenilor”, a comentat Robu la postarea unui timișorean care împărtășise poza amintită mai sus cu prietenii săi de pe Facebook.

5 COMENTARII

  1. ce s-a facut oricum era in proiect de pe vremea lu ciuhandu. tipul asta ne-a adus palmieri..bolovani in centru , etc. deci in numele cetatenilor imbecil esti tu!

    • Stimate lore, este trist ca nu ati inteles mare lucru din procedurile necesare pentru a se executa niste proiecte. Hotararea cu care acestea s-au implementat de catre actuala administratie nu dovedeste decat un dilentantism populist avid de PUTERE. Daca ati analiza cu atentie si competenta (care probabil ca va lispeste) „marile realiazari” ati observa ca acestea sunt inutile sau defectos concepute, in ciuda faptului ca au costat foarte multi bani pe care tot noi contribuabili ii vom plati in mare parte din cauza managementului defectuos.

  2. Cartierul Dacia din Circumvalatiunii este plin de locatii pentru jocuri de noroc (pacanele). si se mai deschid inca altele. DE CE ? Nu exista o limita pe suta de metri patrati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.