Un psiholog timișorean ne recomandă să nu ne mai enervăm: „5 minute...

Un psiholog timișorean ne recomandă să nu ne mai enervăm: „5 minute de furie scad imunitatea timp de 6 ore”. De ce e bine să nu facem compromisuri în viață

0
DISTRIBUIȚI

11141749_1176548132356515_3160290728975534297_n

Peste 100 de timișorence au avut parte, ieri, de o experiență inedită. În cadrul unui seminar gratuit organizat de Anca Radu-Basarab, o femeie în vârstă de 36 de ani care a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme, participantele au aflat „cum să facă dragoste cu ele ca să slăbească„.

„În 2007 am ajuns să cântăresc peste 90 de kilograme, nu mă mai iubeam eu pe mine. Am încercat tot felul de cure de slăbire, de diete miraculoase, dar degeaba. Am început cu alergatul și apoi m-am gândit să merg și la sală. Curgeau motivele pentru care să nu fac sport, în fiecare zi am luptat cu creierul meu. Dar am reușit, și voi sunteți mai puternice decât credeți.


În momentul în care te iubești tu pe tine, atunci ești frumoasă”, le-a spus Anca Radu-Basarab participantelor la seminar.

Prezent la eveniment, un instructor de fitness din Timișoara le-a recomandat femeilor să aibă grijă la cât și ce mănâncă, dacă vor să slăbească, pentru că nu este suficient doar să facă sport. „Vrei să slăbești, mănânci mai puțin. Acum, toată lumea merge la sală pentru că este la modă. Dar un abdomen cu pătrățele se vede dacă stai departe de bucătărie. Atenție ce mâncați seara și nu vă grăbiți să slăbiți”, a explicat Răzvan Barath.

Nu a lipsit de la seminarul gratuit organizat pentru femeile din Timișoara psihologul Ursula Sandner, care ne recomandă să nu ne mai enervăm. „Degeaba avem grijă ce mâncăm, facem sport, iar la nivel mintal hrănim gânduri negative. Organismul nostru se dereglează, aproape toate bolile au o componentă psihică majoră. Cinci minute de furie scad imunitatea timp de șase ore. Dacă nu avem un echilibru mintal, organismul nostru are de suferit”, a explicat psihologul timișorean.

Ursula Sandner este de părere că nu e bine să facem compromisuri în viață, asta pentru că „sacrificiile nu ne aduc fericirea. Suma compromisurilor noastre ne definesc eșecul. Nu relațiile ne fac viața, noi ne facem viața. Cu sau fără relații, noi ar trebui să fim bine. Relația de cuplu reprezintă cireașa de pe tort, dar tortul îl facem noi”. Psihologul timișorean mai consideră că doar cine nu vrea să aibă bani, nu are. „Dacă vrem să facem bani, îi facem. Oamenii care nu vor să aibă bani, nu au bani. Doar dacă au un IQ mic nu pot să facă bani, deși își doresc. Nu avem nicio scuză, e vorba de lene, de comoditate. Este responsabilitatea voastră să vă construiți viața așa cum vă doriți”, a conchis Ursula Sandner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.