Una dintre cele mai mari companii de IT se extinde la Timișoara....

Una dintre cele mai mari companii de IT se extinde la Timișoara. Câte joburi noi vor fi puse la bătaie

0
DISTRIBUIȚI
3Pillar Portraits taken on October 18, 2012 by Len Spoden Photography
3Pillar Portraits taken on October 18, 2012 by Len Spoden Photography

La 10 ani de la înființare, 3Pillar Global anunță extinderea operațiunilor din Cluj-Napoca și Timișoara și angajează 100 de specialiști pentru a răspunde cererii ridicate de produse și servicii IT “Made in Romania”. Compania și-a propus ca până la finalul anului să ajungă la un număr de 450 de angajați în cele două centre din Cluj-Napoca și Timișoara.

Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează ingineri IT cu o experiență de peste 3 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare.


3Pillar Global urmărește în special ingineri cu competențe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) și mobile (iOS si Android) dar si experiență în testare (manuală și automată). De asemenea, compania caută și manageri cu experiență tehnică, managementul operațional la nivel global al companiei fiind concentrat în Cluj-Napoca.

„Principala provocare pentru noi este să găsim un număr suficient de specialiști seniori. De aceea o axă strategică este să devenim unul din cei mai căutați angajatori în sectorul IT, iar o direcție importantă în acest sens este investiția în programe de dezvoltare de nivel tehnic foarte înalt. La finalul anului trecut, de exemplu, am adus în fata comunității IT din cele două orașe în care avem operațiuni un specialist în al cărui CV apar companii precum Telegraph Media Group sau Yahoo! Europe. În 2016 continuăm pe această linie și am început cu un eveniment axat pe tehnologiile reactive”, a explicat director general 3Pillar Global Romania și Senior Vice-President pentru operațiunile companiei la nivel global.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.