Victoraș Astafei, atacantul-rebel al Petrolului, a luat ”la țintă” ACS Poli și...

Victoraș Astafei, atacantul-rebel al Petrolului, a luat ”la țintă” ACS Poli și înaintea meciului. Vezi ce a spus și ultimul debutant în tricoul timișorenilor

0
DISTRIBUIȚI

acs poli petrolul (66)

Victoraș Astafei, jucătorul pe placul ultrașilor din țară, a fost unicul marcator al jocului ACS Poli – Petrolul, scor 0-1. Rezultat care le dă oarecare speranțe prahovenilor. Atacantul în vârstă de 28 de ani s-a remarcat deseori prin declarațiile sale, altfel decât cele standard. Recent el a atacat implicarea politicului în fotbal, referindu-se chiar la clubul de primă ligă din Banat.

”Asta am și antrenat. Am vrut ca în prima repriză să dăm gol repede, iar apoi, să ne mărim avantajul pe contraatac. Am avut și noi câteva oportunități. Important e că am muncit până în final și am obținut cele trei puncte, am jucat inteligent, cum trebuie să jucăm de acum încolo.


Acesta e fotbalul, noi ne-am urmărit interesul. Important e că a fost 1-0 pentru noi”, a fost declarația de complezență oferită de Astafei imediat după meciul de aseară.

Cu câteva zile înainte el a oferit un interviu celor de la Revista Ultra, în care a criticat apariția cluburilor susținute de autoritățile locale. ”Păi am fost recent la Timișoara, parcă erau trei oameni, așa se vedeau, cu tribunele alea mari și goale. Este trist ce se întâmplă. Ultrașii nu vor susține niciodată o echipă de fațadă, creată de primărie, pentru voturile oamenilor”, a spus Victoraș Astafei pentru publicația amintită.

Alex Nimely: ”Sunt foarte optimist”

Jocul cu Petrolul a însemnat și un nou debut la ACS Poli. Atacantul Alex Nimely a jucat în sfârșit pentru timișoreni. Jucătorul crescut la Man. City nu a putut însă să schimbe soarta punctelor în ultimele minute de joc. ”A fost un meci greu. Suntem foarte frustrați. Dar trebuie să ținem capul sus și sperăm că vom câștiga meciul viitor. A fost primul meu joc, din păcate am pierdut. Sunt foarte optimist, consider că am multe de arătat fanilor și sper să dau multe goluri pentru acest club”, a precizat Alex Nimely.

Englezul cu origini liberiene a adăugat că Kenneth Andam, americano-ghanezul care l-a adus la Timișoara, ar putea reveni pe Bega în aprilie. Fostul atlet s-a interesat de ACS Poli, pentru o eventuală investiție. ”Cel mai probabil, va veni iar aici în două-trei săptămâni”, a conchis tânărul vârf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.