Informatica Timișoara începe lupta din play-off în Moldova. Cum vor aborda cei...

Informatica Timișoara începe lupta din play-off în Moldova. Cum vor aborda cei de la CSMS Iași partida cu favorita alb-violetă

0
DISTRIBUIȚI

Informatica csms (21)

Campioană în sezonul regulat CS Informatica Timișoara dispută mâine primul joc din sferturile de finală ale campionatului. Elevii lui Robert Lupu joacă la Iași, cu CSMS, o formație care se poate dovedi incomodă, mai ales pe teren propriu. Echipa din Moldova și-a anunțat intenția de a produce surpriza, alb-violeții vor avea după acest meci avantajul de a tranșa calificarea acasă.

Deși s-a impus în ambele dueluri de până acum, Informatica ar putea da de o ”redută” puternică mâine. “Va fi un meci dificil.


Am prins una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, una dintre cele mai în formă. La începutul meciului, însă, șansele sunt de 50 la 50! Și noi avem un principiu: jucăm doar la victorie! Că nu ne iese mereu, asta e altă treabă! Avem un lot restrâns numeric. Ne-au plecat jucători și în iarnă, dar, una peste alta, am avut un sezon bun. Obiectivul nostru a fost acela de a ne califica în play-off. Suntem și în Final Four-ul Cupei României. Așteptăm ca publicul să ne ajute, pentru a produce surpriza”, a declarat Nelu Stancea, antrenorul echipei CSMS Iași, pentru frf.ro.

Moralul câștigătoarei sezonului regulat e puternic, mai ales după ce Informatica a remizat ”afară” și în restanța, ”de palmares”, cu Tg. Mureș, deținătoarea titlului, scor 2-2.

Partida CSMS Iași – CS Informatica Timișoara, prima din sferturile play-off-ului, se dispută mâine, de la ora 19.00. Bănățenii vor beneficia apoi de avantajul terenului propriu în jocurile 2, respectiv 3 dacă va fi nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.