Nu țin ritmul: înfrângere pentru ASU Poli la Sebiș. Alb-violeții au fost...

Nu țin ritmul: înfrângere pentru ASU Poli la Sebiș. Alb-violeții au fost ”pedepsiți” de un timișorean și riscă să piardă din nou șefia C4

1
DISTRIBUIȚI
13006673_1023064917777970_1267704265676331444_n
Suporterii alb-violeți au fost la înălțime și în județul Arad. Foto: ASU Politehnica / Facebook

ASU Politehnica Timișoara nu a reușit să lege trei rezultate bune în această primăvară în C4. După succesul exaltant din intermediara cu Hunedoara elevii lui Sorin Brîndescu au cedat pe terenul lui Național Sebiș, scor 1-3. Două dintre reușitele gazdelor i-au aparținut lui Gelu Velici, jucător crescut pe Bega.

Alb-violeții nu au scăpat de ce s-au temut. La doar trei zile de la jocul cu Hunedoara aceștia riscă să piardă locul 1. Sebișul a fost montată pentru a încurca liderul și antrenorul Călin Cojocaru a avut la dispoziție mai mulți jucători ca în runda precedentă, printre care nume consacrate, precum Souleymane Keita sau Gelu Velici. ASU Poli putea deschide însă scorul după 21 de minute. Stupu l-a faultat în careu pe Bădăuță, revenit din suspendare, dar Gălan a trimis în bară de la punctul cu var.


Peste doar șapte minute Velici reia cu capul în plasa lui Fișteag din centrarea lui Mihuța, jucător format la LPS Banatul. În minutul 31 o fază prelungită de atac se încheie cu trasorul lui Birău, care lovește transversala. Deși au avut inițiativa timișorenii nu au reușit să schimbe soarta jocului.

Repriza secundă a fost mai tensionată. Deși în avantaj, antrenorul Călin Cojocaru a fost trimis în tribună pentru proteste. În ciuda suportului din tribune, unde ultrașii viola nu au concurență, ASU Poli s-a văzut condusă cu 2-0 din minutul 63, când Susan a fructificat pasa lui Avramescu. Mai mult, în minutul 68 Sebișul primește și ea penalty, Birău l-a faultat pe Avramescu și același Velici a punctat pentru 3-0. Timișoreanul lui CS Național și-a făcut astfel un cadou frumos la împlinirea vârstei de 24 de ani azi. Replica timișoreană a venit peste cinci minute, când Bădăuță a redus din diferență, tot de la 11 metri. În urma unei intervenții a lui Neacșu asupra lui Birău de această dată. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil.

ASU Poli cedează pe un teren ostil în județul vecin și așteaptă acum replica celei care pare principala contracandidată în acest moment, Performanța Ighiu. Echipa din Alba are meci mâine acasă cu incomoda Măgura Cisnădie, dacă învinge trece pe 1 cu un punct peste alb-violeți, dar și cu un meci în plus. Tot azi, Cugirul a cedat la Rovinari, cu Pandurii II.

Naţional Sebiş: Bujor – Rosenblum, Basic, Stupu, Neacșu – Avramescu, Mihuța – Z. Radu (84 Sas), Keita, Susan (74 R. Rus) – Velici (89 Cherecheș). Antrenor: Călin Cojocaru.

ASU Politehnica Timişoara: Fişteag – Birău (85 Giuricici), Gălan, Todorov, Taub – Bilia (54 M. Stancu) – Sulea, Ţugui (74 D. Codrea), M. Marin, Ghinescu (65 Vucea) – Bădăuţă. Antrenor: Sorin Brîndescu.

1 COMENTARIU

  1. Umilitor este ca am făcut sute de km sa rada toți prostii si țăranii din Cugir,Filiași sau Sebis de noi.Sau sa își dea cu părerea doi frustati sexuali velici si cojocariu.Mai umilitor este cum unii jucatori ai noștri joaca in teren,zici ca vor sa ne arate ca suntem tampiti ca mergem după ei peste tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.