Petre Grigoraș, după înfrângerea cu Chiajna: ”Speranțele s-au diminuat cu 80%, dar...

Petre Grigoraș, după înfrângerea cu Chiajna: ”Speranțele s-au diminuat cu 80%, dar merg până la capăt”. Reacția lui Adrian Falub

0
DISTRIBUIȚI

16_resize

O nouă seară nefericită pentru Petre Grigoraș la Timișoara. Tehnicianul lui ACS Poli regretă că echipa sa a în fața Concordiei Chiajna, dar e hotărât să rămână pe banca ”suferințelor” până la încheierea sezonului. Grigoraș admite însă că șansele echipei să rămână pe prima scenă s-au diminuat considerabil.

”E clar că speranțele s-au dminuat cu 80%, dar voi merge până la capăt, indiferent de repercusiuni. Îmi pare rău, ne doream foarte mult, ne agățam bine de clasament, îi depășeam pe oaspeții de azi. De aceea am riscat în partea a doua. Am făcut schimbările, din păcate a apărut acea accidentare urâtă, îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu Belu, nu am avut timp să mă interesez de starea lui”, a declarat Petre Grigoraș.

”Nu e o situație plăcută când ratezi cu poarta goală. Dacă reușeam să înscriem la 0-0, jucam și noi o dată de la 1-0. Chiar dacă am revenit iar au fost niște greșeli destul de mari. Goluri primite extrem de ușor, ăsta e fotbalul. Personal nu voi renunța, voi merge până la capăt. E țelul meu, știam ce mă așteaptă”, a adăugat tehnicianul.

Belu, direct la spital

Întrebat de schimbările făcute devreme și care practic prin accidentarea lui Belu au dus la inferioritate, Grigoraș a răspuns: ”Nu pot să fiu mulțumit de schimbări cât timp e meciul pierdut.


Am zis că vin cu sânge proaspăt, îmi asum toate schimbările. Trebuia să-i văd și în meci. Nu mă dezic, am văzut dorință, așa am simțit dar atât se poate acum”.

Situația lui Claudiu Belu se pare că e destul de gravă, jucătorul ar avea probleme în zona pometelui și a ochiului, fiind transportat direct la spital după o oră de joc. ”O lovitură dificilă. Interesant e că arbitrul înaintea meciului a purtat un scurt dialog legat de loviturile cu cotul, atenție la aceste faze… nu reproșez nimic. Deși am înțeles că și la Milevksyi a fost henț înainte de penalty…”, a conchis Grigoraș.

Falub: ”Nu cred că e decisiv”

Tehnicianul Concordiei era încântat de avantajul câștigat în lupta pentru salvare. ”Am câștigat trei puncte foarte importante cu o echipă care se luptă cu noi pentru salvare. Am muncit mult. O primă repriză în care Timișoara a fost superioară, am fost surprinși, puteau să și marcheze. Cred că în repriza 2 lucrurile s-au echilibrat, am reglat unele lucruri și am reușit să marcăm la puținele ocazii avute, am fost mai pragmatici”, a spus Adrian Falub.

”Nu cred că e decisiv, mai sunt multe meciuri de jucat, dar am luat o opțiune importantă inclusiv la locul de baraj, avem jocul direct cu ACS Poli. Ne gândim dacă ne putem salva direct. Cred că superioritatea a fost poate decisivă, a venit după ce Timișoara înscrisese, rămânerea în zece i-a dereglat puțin. Era greu să mai acopere. Noi am controlat bine jocul, puterm spune că poate a fost decisivă”, consideră Falub.

ACS Poli a rămas la trei puncte de primul loc care poate fi salvator, poziția 12 ocupată de Voluntari, dar care are meci luni cu Craiova.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.