CH Poli Timișoara are șansa REVANȘEI cu Steaua în play-off. Clubul alb-violet...

CH Poli Timișoara are șansa REVANȘEI cu Steaua în play-off. Clubul alb-violet mai are un motiv de nemulțumire la FRH: brigada delegată pentru jocul 2 din sferturi

0
DISTRIBUIȚI
CH Poli Steaua (1)
CH Poli are doar varianta victoriei acasă cu Steaua

CH CSU Politehnica Timișoara e condusă cu 1-0 de Steaua București, la general, după primul meci din sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naționale. Bănățenii au făcut scandal după joc, reclamând oficial arbitrajul, mai mult, nici meciul 2 nu e ferit de orice dubiu prin prisma brigăzii delegate. Chiar și așa Timofte și compania speră să aibă sprijin și din tribună pentru a egala situația și pentru a disputa ”decisivul”.

Timișorenii au fost revoltați de numărul mare de eliminări suferite în repriza a doua a jocului de la Chiajna, cedat cu 26-29. Urmează acum meciul 2 dintre cele două, în Sala ”Constantin Jude”, în Vinerea Mare. ”Orice partidă din play-off e importantă. E și mai importantă pentru că am pierdut prima partidă, nu suntem inferiori, trebuie să ne uităm în primul rând la erorile noastre și nu ale altora. Apoi vedem ce putem îmbunătăți în următorul joc. Vrem să jucăm bine în defensivă. Zlatko Daskaloski a muncit mult pentru noi. Sunt sigur că va veni și publicul care să ne ajute. Aici vom da totul. Steaua are un lot bun, cu jucători buni, noi trebuie să abordăm meciul cu atitudine, cu caracter, pentru a ne impune.


Publicul trebuie să ne ajute, trebuie să facem totul pentru a juca și decisivul”, a declarat Pero Milosevic.

”Cele două echipe se cunosc bine, nu vom schimba multe. Nu sunt multe secrete tactice, doar detalii… Ce pot să fac eu, sunt chestiuni care țin de arbitri… Noi am jucat un handbal bun”, a mai specificat antrenorul alb-violeților cu referire la duelul din manșa 1.

”Trebuie să ne adaptăm repede la această fază a competiției, doar am încercat să ajungem în play-off. Acum avem nevoie de două victorii. Am încercat să ne creăm un avantaj la București, dar nu am reușit. Avem meciul acasă și, cu sprijinul publicului, suntem îndreptățiți să credem în victorie. Echilibrul din clasament s-a văzut și în teren. Trebuie să facem cât mai puține greșeli”, a spus și Mihai Timofte.

Nemulțumiri legate de delegări

Dacă la Chiajna Harabagiu şi Stănescu au fost criticați de poliști, conducerea clubului a reacționat și după vestea că O. Finață (Arad) și S. Hendrea (MM), va conduce partida 2. ”E o situație foarte tensionată prin poziția clubului față de ce s-a întâmplat în primul meci acolo. Luni am aflat arbitrii pentru următoarea partidă și am făcut o adresă oficială pentru că, nu vrem să spunem că ar fi incapabili să ne arbitreze, dar nefiind televizat, până în acest moment, și totuși, clubul a avut un incident cu acești arbitri, am specificat că nu ar fi fost oportun să arbitreze ei. Nu îi acuz de o rea intenție, dar având în vedere tensiunea pentru acest meci ar fi fost potrivit un alt grup de arbitri. Bineînțeles că vor rămâne ei, așa am aflat azi, Federația asumându-și această decizie. Dar ne gândim să avem o sală plină și să le mulțumim acestor băieți din suflet pentru tot ce au făcut, nu ascundem importanța meciului. Ne-am fi dorit o victorie acolo, din păcate am avut 12 minute în care am jucat 4 contra 5, 4 contra 6. Toți băieții așteaptă acest meci, sper să ne aducă liniște”, a explicat Dan Dumitru, managerul lui CH Poli. ”E vorba de acel incident cu Cluj de acum câțiva ani, dar respectăm decizia, vom dori să câștigăm cu atât mai mult”, a adăugat oficialul.

Partida CH CSU Politehnica Timișoara – CSA Steaua București se dispută vineri, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”. În cazul unui succes al gazdelor va avea loc și meciul 3, decisiv, pe terenul roș-albaștrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.