DEZASTRU pentru ACS Poli: Timișorenii sunt pe tobogan spre Liga a II-a...

DEZASTRU pentru ACS Poli: Timișorenii sunt pe tobogan spre Liga a II-a după eșecul cu Concordia Chiajna GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
acs poli - chiajna (5) scutaru
Cristian Scutaru și colegii săi nu se regăsesc în play out

ACS Poli Timișoara a mai făcut azi un pas spre Liga a II-a. Bănățenilor nu le-a ieșit nimic împotriva celor de la Concordia Chiajna, într-un duel crucial pentru salvare. A fost 3-1 pentru ilfoveni după un meci încheiat în zece oameni de gazde din cauza accidentării lui Claudiu Belu.

Și cu intrarea gratis, tribunele lui ”Dan Păltinișanu” au fost deșertice la un duel major pentru supraviețuirea lui ACS Poli. Puținii spectatori nu au avut nici mare lucru ce să vadă în primele 45 de minute. Cu un 3-4-1-2, noutate totală, trupa lui Petre Grigoraș a părut mai degrabă să se muleze pe adversar, unul venit să se apere mai degrabă.

Chiar și așa în minutul 12 putea fi 1-0. Belu recuperează mingea de la Obodo, șutul său descrie o boltă peste Bălgrădean, izbește bara din dreapta și ajunge la Elek, dar atacantul timișorenilor, lipsit de formă, nu găsește soluția din câțiva metri. Trec minutele și nimic nu se întâmplă. În minutul 32 oaspeții au o șansă prin Roșu, al cărui șut trece prin fața lui Milevskyi, static la colțul lung. Imediat la poarta cealaltă faza e repetată de Bărbuț și Elek.

Haos și cale bătută spre B

În repriza secundă jocul s-a animat, ca de obicei, nu neapărat o veste bună pentru gazde. În minutul 53 Obodo reia din fața careului, mingea îl izbește pe Nimely în mână și se acordă penalty. Fructifică Artem Milevskyi și se bucură ca CR7. Peste doar zece minute avea să fie însă 1-1. Bălgrădean iese hazardat la marginea careului și respinge doar până la Nimely, care găsește lobul în plasa goală. ACS Poli ataca, dar dinainte de golul egalizator juca în inferioritate. Belu recepționând o lovitură după care a fost transportat la spital. Astfel că, intrările lui Zicu, Pisas și Rajcomar devreme s-au cam întors împotriva timișorenilor. În minutul 73 avea să se vadă acest lucru. Giurgiu rămâne singur cu Strauss, portarul respinge, dar doar până la Obodo, care împinge simplu balonul în poartă: 1-2. ACS Poli a continuat să atace, dar Concordia a pus capăt oricăror speranțe cu două minute înainte de final. Obodo trimite cu capul înspre bară, mingea țopăie apoi printre apărătorii de pe linie la reluarea lui Odibe. Meciul e practic gata și tribunele se golesc.

Timișorenii pierd un duel extrem de important pentru supraviețuire și scenariul din ediția 2013-14 prinde contur. ACS Poli rămâne pe 13 la trei puncte în spatele Voluntariului, care are însă joc luni.

ACS Poli Timișoara: Strauss – Bocșan (57 Pisas), Cânu, Scutaru (cpt.) – Belu, Jenkins, J. Hernandez, D. Popescu – Nimely – Bărbuț (62 Zicu), Elek (58 Rajcomar). Pe bancă: Gomis – M. Torres, Llorente, Doman. Antrenor: Petre Grigoraș.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Feussi, Odibe, Tincu, Niasse, Grădinaru – M. Cristescu, Obodo (cpt.), N. Roșu (46 Giurgiu) – Pena (89 Serediuc), Milevskyi (85 Cr. Garcia). Pe bancă: Matache – Mamele, D. Răducanu, Ad. Cristea. Antrenor: Adrian Falub.

Foto: Adrian Pîclișan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.