ADIO, plimbări cu vaporaşe pe Bega în luna aprilie. Vezi care sunt...

ADIO, plimbări cu vaporaşe pe Bega în luna aprilie. Vezi care sunt motivele care blochează punerea vehiculelor în funcţiune

0
DISTRIBUIȚI

vaporetto

Vaporettele care au făcut deja nenumărate valuri mediatice dinainte să ajungă le Bega s-ar putea să nu fie puse în circulaţie în această lună. Vă reamintim că nu mai puţin de şapte vaporette vor fi achiziţionate cu bani de la bugetul local pentru a deservi transportul de agrement şi în comun de pe Bega.


Deşi primele două ambarcaţiuni au ajuns în urbea de pe Bega săptămânile trecute, acestea sunt în continuare în depozitul Regiei Autonome de Transport Timişoara. Întrebat astăzi în legătură cu vaporașele, primarul Nicolae Robu a declarat că „vaporaşele aşteaptă acum înmatricularea. Trebuie dată aprobare de la Bruxelles de la nu ştiu ce organism este acolo. Procedurile au fost deja parcurse, am îneţeles că se aşteaptă aviz de la Bruxelles”.

Mai mult, deşi la Timişoara a fost înfiinţată Administraţia Portului, Ministerul Transporturilor spune că Portul Timişoara este inexistent, astfel că e nevoie de un HCL prin care aleşii locali să aprobe înfiinţarea portului. Practic, în absenţa unei astfel de hotărâri, vaporaşele nu vor putea circula în regimul dorit de Primăria Timişoara. primarul Nicolae Robu a declarat pe acest subiect că „nu ştiu, nu vă pot răspunde, nu cunosc acest subiect de detaliu şi birocratic. Vom face ceea ce trebuie făcut. Nu ştiu din perspectiva instituţiilor de specialitate, nu ştiu. În orice caz vom lămuri toate lucrurile şi vom face ceea ce trebuie făcut. Trebuie să abordăm lucrurile pozitiv, chiar dacă sunt anumite scăpări de procedură vom face ceea ce va trebui pentru a funcţiona”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.