Alertă la Poliția de Frontieră după ce la granița cu Serbia s-a...

Alertă la Poliția de Frontieră după ce la granița cu Serbia s-a înregistrat agitație. Vezi câți migranți au fost prinși

0
DISTRIBUIȚI

 

migranți
Migranți reținuți la granița cu Serbia. Foto: IGI

Alertă azi noapte la Poliția de Frontieră din Timiș după ce cu ajutorul sistemului de supraveghere a graniței agenții au observat agitație la granița cu Serbia. În zona sectorului Cruceni au fost observate mai multe persoane care intrau în țară peste fâșia Imediat s-a dat alarma ma multe echipe fiind trimise pe teren pentru reținerea suspecților. Migranții au fost prinși pe malul râului Timiș în timp ce încercau să-și piardă urma. Polițiștii au reținut opt persoane din Sri Lanka, Siria și Irak, printre care o femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Migranții erau însoțiți de o călăuză din Serbia. Toți cei nouă au fost reținuți pentru cercetări. Migranții au fost predați Inspectoratului General pentru Imigrări, care va stabili ce se va întâmpla cu aceștia. Cetățeanul sârb a fost reținut fiind acuzat de trafic de migranți și va fi dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Foto: Dragoș Boța

Unde vroiau să ajungă cei opt migranți

UPDATE 1 Cei opt migranți au declarat că vroiau să ajungă în Germania.


Aceștia au fost fotografiați de cei de la IGI și urmează să se demareze procedurile legale pentru a se stabili dacă rămân în România sau vor fi trimiși înapoi în Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.