ASU Politehnica Timișoara SURCLASEAZĂ Ighiul în lupta pentru primul loc în C4!...

ASU Politehnica Timișoara SURCLASEAZĂ Ighiul în lupta pentru primul loc în C4! RECITAL pentru un atacant al alb-violeților GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1078387876">
asu poli ighiu (3)
”Băieților în ghete” le-a ieșit totul cu Ighiu

Totul a ieșit perfect pentru ASU Politehnica în Vinerea Mare. Formația susținută de suporterii timișoreni a depășit așteptările în duelul cu Performanța Ighiu prin proporțiile scorului de azi, 5-1, după 3-0 la pauză. Timișorenii au revenit pe prima poziție în fața grupărilor din Alba după un meci în care golgheterul lor, Alex Bădăuță, a marcat nu mai puțin de patru goluri. Visul fanilor prinde contur!

Aflată la un punct în fața grupării pregătite de bănățeanul Adorian Himinschi, ASU Poli s-a aruncat încă din start spre buturile lui Bodea. Vucea a dat primul târcoale porții galben-albaștrilor, dar rolul principal i-a aparținut astăzi lui Alexandru Bădăuță. Scorul a fost deschis în minutul 15, când ”nouarul” gazdelor a punctat oarecum surprinzător dintr-o ”liberă” de la 25 de metri. După o bară în minutul 24, Bădăuță avea să puncteze de încă două ori înainte de pauză. Mai întâi în minutul 31, când profită de devierea nefericită a căpitanuluiu Ovidiu Turuș. Apoi, peste trei minute împinge mingea din apropiere după un șut al lui Giuricici. 35 de minute în care gazdele s-au simțit excelent pe terenul umed și în care echipa din Alba părea un adversar de FIFA surprins la tastatură.

Timișorenii au continuat să zburde pe gazon acompaniați de galeria viola. De partea cealaltă grupul pestriț al fanilor din Ighiu au înclinat, la propriu, steagurile. Deși era de așteptat o altă replică a oaspeților în partea a doua, tot elevii lui Brîndescu au avut inițiativa. La doar un minut de la reluare Bădăuță își completa ”cvadrupla”, o lovitură de cap din centrarea lui Taub de această dată. La poarta cealaltă temutul Szekely nu a putut cadra și era evident că Performanța a fost pusă la pământ. Alb-violeții s-au distrat la ultima reușită. Bădăuță oferindu-i pe tavă golul 5 lui Vucea (min. 52) și mijlocașul alb-violet nu a iertat. Colegii săi au făcut-o spre final, altfel, rezultatul putea aduce aminte de meciurile de la futsal. Până la urmă echipa din Ighiu a reușit și un gol, prin Oară, cu 20 de minute înainte de final, fix înlocuitorul fostului golgheter din B al lui ACS Poli.

S-a încheiat ASU Poli – Ighiu 5-1 și trupa de pe ”Știința” revine ”en fanfare” pe primul loc în C4, cu două puncte peste adversarul de azi, cât și un meci mai puțin decât ei. La patru puncte în spate se află, în schimb, Cugirul, învingător azi cu Hunedoara. Gălan și compania mai au patru examene pentru permisul de B și soarta promovării în propriile ghete.

ASU Politehnica Timișoara: Rogojină – M. Marin, Gălan (cpt.), Todorov, Taub (62 Damian) – Bilia – Vucea (76 Peter), Țugui, Giuricici (71 D. Codrea), Ghinescu – Bădăuță (68 Sulea). Antrenor: Sorin Brîndescu.

Performanța Ighiu: Bodea – Rodean, Ov. Turuș (cpt.), Potopea, Circov (51 R. Moga) – A. Buda (76 Bărculeț), S. Turuș, Fetița, Weiner (16 Ghiunghiuș) – Sz. Szekely (55 Oară), R. David. Antrenor: Adorian Himchinschi.

1 COMENTARIU

  1. Bravo baieti!!!
    Asa se joaca,vedeti ca puteti.La fel trebuie sa jucati si in deplasare,dar ce spun deplasare ca peste tot jucam ca acasa,suntem mai multi in tribune decat gazdele.Totul depinde de voi si atitudinea vostra,daca jucati ca si azi nu aveti cum sa nu castigati.
    Sarbatori fericite!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.