Cătălin Tiuch, despre plecarea lui Bojin: ”Sistemul meritocratic la PSD nu-l face...

Cătălin Tiuch, despre plecarea lui Bojin: ”Sistemul meritocratic la PSD nu-l face o persoană”. Cum vede deputatul ultimul parteneriat pus la cale de PNL

3
DISTRIBUIȚI

catalin tiuch

Deputatul Cătălin Tiuch a vorbit, în această seară, la PRESSALERT LIVE despre plecarea lui Titu Bojin din PSD. Acesta s-a arătat surprins de decizia șefului CJ Timiș, care va candida din partea UNPR, dar nu consideră că prin pierderea sa partidul va avea de suferit la următoarele alegeri.

Cătălin Tiuch consideră că în PSD apele erau ”limpezi” de când a fost adoptat și respectat codul de integritate, unul conform căruia Titu Bojin nu corespundea. Totodată, partidul a pierdut și primari în funcție. ”Nu am făcut decât să aplicăm. Deciziile și le-a asumat de ceva timp PSD Timiș. S-a discutat în biroul județean că Titu Bojin nu are că căuta pe liste. E un partid în care se discută să avem grijă de membrii care ne-au reprezentat, în condițiile stabilite. Plecarea de azi e o foarte mare surpriză, domnul Bojin s-a autoexclus din PSD. Eu am apărat ideea că-i va trece supărarea și va rămâne în armata PSD, luptând în lupta care vine. Ținând cont câte i-a oferti partidul. Toți liderii au rămas alături indiferent ce li s-au întâmplat. Avem cea mai puternică listă de 20 și ceva de ani”, a declarat Cătălin Tiuch la PRESSALERT LIVE.

Decizia lui Bojin de a face lobby la București a fost ironizată de Tiuch: ”Sistemul meritocratic la PSD nu-l face o persoană.


Domnul Bojin ar fi trebuit să înțeleagă că nu domnul Dragnea te face sau nu ceva în PSD. Nu suntem PNL să vină domnul Robu să dea cu patru zecimale, trei virgule și încă ceva-n perioadă. La PSD e după statut și reguli”. Deputatul de Timiș nu crede că plecarea lui Bojin e un minus în vederea alegerilor. ”Nu cred că va rupe nimic. Dacă pe Titu Bojin nu-l aveam pe listă, poate stăteau unii oamenii acasă. Acum că e pe o listă vor merge acei oameni să-l voteze, poate e bine așa, îi doresc să intre în Consiliul Județean. Niciun pesedist adevărat nu votează decât lista PSD. Mai ales că e un partid care merge cu oameni integri, normali la cap… Nici eu nu cred că PSD va obține 50% din voturi, dar eu cred că vom avea peste 50% din mandate. Să închidem CJT singuri, nu cred că e o fantezie”, a adăugat pesedistul.

Ce spune despre parteneriatul propus de PNL

Cătălin Tiuch s-a referit și la ceea ce PNL a numit ”parteneriatul pentru Timiș”. ”Am înțeles că a fost azi la PNL un parteneriat anti-PSD. Să excludem acei 40-50% care votează cu stânga, dușmanii PNL, dacă asta e atitudinea într-o Timișoară multietnică, unde s-a vărsat sânge pentru libertate… Contracandidații lui Sorin Grindeanu ar trebui să-și rezolve problemele legale”, a apreciat Tiuch. Deputatul de Timiș a vorbit și de prima problemă care o vrea rezolvată în legătură cu Timișoara din toamnă: ”Un lucru pe care ar trebui să ni-l asumăm ar fi scăderea la jumate a timpului de stat în mașină. Un timișean stă două-trei ore în mașină pe zi și timpul acesta poate scădea la jumate… timpul acela să-l petreacă altcumva, cu familia…”.

3 COMENTARII

  1. Mare strateg, domle, si acesta ! mare de tot, ce le mai stie el pe toate. Auzi, normali la cap, ce mai, geniali nedescoperiti. Cand va era Bojin sef, ii pupati pantofii de corecti ce erati.

  2. acest personaj declara unor „tarani metropolitani” inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale ca el nu are de gind sa puna o vorba buna pentru lucrari de infrastructura decit celor din satele care au votat psd, cei cu primari de la alte partide sa voteze pe ponta si dupa alegerile din 2016 poate mai vorbim, evident daca o sa fie votat psd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.