Cetățeni albanezi, prinși în timp ce încercau să intre ilegal în România....

Cetățeni albanezi, prinși în timp ce încercau să intre ilegal în România. Ce le-au spus polițiștilor de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera monitorizare 1 p

Polițiștii de la frontiera de vest nu au, cel puțin momentan, probleme cu „valul” de imigranți care traversează Europa dinspre Turcia spre Germania.


În ultima perioadă, cetățenii albanezi sunt cei care au fost prinși în cele mai multe rânduri încercând să intre sau să iasă ilegal din România.

Este și cazul a doi bărbați care au fost depistați vineri, în jurul orei 10.40, cu ajutorul sistemului de supraveghere, în timp ce se deplasau pe jos pe fâșia verde dintre Serbia și România. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a reţinut persoanele în cauză în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi bărbaţi, în vârstă de 48, respectiv 27 de ani, sunt cetăţeni albanezi. Aceştia au declarat că intenţionau să treaca ilegal frontiera pentru a ajunge în Italia, în căutarea unui loc de munca.

Poliţiştii de frontieră i-au predat pe cei doi cetăţeni albanezi autorităţilor sârbe, în vederea punerii în aplicare a acordului de readmisie încheiat între cele două ţări, fiind luată măsura interdicţiei de a intra în România pentru o perioadă de 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.