Claudiu Belu se operează după accidentarea groaznică suferită cu Chiajna. Ce verdict...

Claudiu Belu se operează după accidentarea groaznică suferită cu Chiajna. Ce verdict i-au dat medicii fundașului de la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
17_resize
Claudiu Belu a părăsit terenul cu gâtul imobilizat. Foto: Adrian Pîclișan

Fundașul dreapta timișorean a fost ghinionistul partidei dintre ACS Poli și Concordia Chiajna. Claudiu Belu a recepționat în minutul 64 o lovitură în plină figură și a fost transportat la spital direct de la meci. Verdictul medicilor a fost dur pentru cel mai selecționat jucător în echipa bănățeană, fractură de arcadă.

Era 1-0 pentru ilfoveni când Belu respinge o centrare apoi e izbit violent de Niasse. ”O lovitură dificilă.


Interesant e că arbitrul înaintea meciului a purtat un scurt dialog legat de loviturile cu cotul, atenție la aceste faze…”, spunea Petre Grigoraș după meci. Până la urmă a fost vorba de o lovitură puternică cu capul. Fundașul dreapta al gazdelor se zbătea pe gazon de durere, însă Marius Avram a dictat doar un simplu fault în atac. Timișoreanul a fost transportat cu ambulanța de lângă gazon și ACS Poli a rămas în zece oameni. Chiar dacă mai întâi au egalat, elevii lui Petre Grigoraș cedau până la final trei puncte mari (scor 1-3).

Pentru Claudiu Belu, aflat la al 32-lea meci în această ediție de campionat, accidentarea s-a dovedit destul de gravă. Jucătorul s-a ales cu o fractură de arcadă, lovitura fiind periculos de aproape de ochi. Timișoreanul va fi operat săptămâna aceasta și va rata jocul de sâmbătă, din deplasare, cu CFR Cluj, dar ar putea reveni destul de repede pe gazon cu o mască specială. Un alt tânăr de perspectivă al bănățenilor, Ovidiu Popescu, și-a încheiat deja sezonul din cauza fracturii de metatarsian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.