CS Informatica Timișoara, învinsă surprinzător la Iași în primul meci din play-off....

CS Informatica Timișoara, învinsă surprinzător la Iași în primul meci din play-off. La ce tactică incredibilă ar fi apelat moldovenii

0
DISTRIBUIȚI
Info tm galati (17)
Informatica Timișoara așteaptă să-și ia revanșa în fața Iașiului

Formația timișoreană de futsal din elită, campioană în sezonul regulat, a suferit un eșec neașteptat în Moldova în primul meci din sferturile de finală ale play-off-ului. CS Informatica a cedat cu 4-3 pe terenul celor de la CSMS Iași. Bănățenii spun că gazdele au apelat la o măsură neobișnuită pentru a-și apropia victoria, dar totodată i-au felicitat pe aceștia pentru modul în care au evoluat.

Rezultatul de ieri reprezintă surpriza de până acum din play-off.


Informatica fiind clar favorită și în deplasare în duelurile cu CSMS care se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri. ”Trucul adversarilor de a folosi mingi moi i-au oprit pe Matei si Janjic să marcheze, lovind defectuos mingea”, au scris cei de la Informatica pe Facebook. Astfel, la pauză, când scorul era 1-0 portarii de rezervă Vasile Giurcanu si Theodor Lungu au umflat mingile ”pe ascuns” conform aceleiași surse. Cu rezultate… Totuși, în repriza secundă Iașiul a reușit chiar să se desprindă la trei goluri. Felipe a redus din handicap, dar diferența a fost refăcută după ce Informatica a ratat un atac în care l-au folosit pe Robert Lupu pe post de portar-jucător. Același brazilian al Informaticii a marcat pentru 2-4. Iar Rakic, cu capul, a înscris ultimul gol al întâlnirii de tristă amintire pentru ”informaticieni”. 

În ciuda înfrângerii timișorenii au șansa de a se impune acasă, următorul joc urmând să se dispute miercuri sau joi iar în cazul probabil al unui joc ”decisiv”, acesta va avea loc tot în Sala ”Constantin Jude”.

Informatica Timișoara: Vlad Iancu, Vasile Giurcanu, Theodor Lungu – Gabriel Dobre, Robert Lupu, Valentin Ilaș, Adrian Călugăreanu, Florin Matei, Slobodan Janjic, Dusan Milojevic, Slaven Novoselac, Stefan Rakic, Felipe Oliveira, Savio Valadares.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.