Elev din Timișoara, în lotul de fizică al României care va participa...

Elev din Timișoara, în lotul de fizică al României care va participa la concursurile internaționale

0
DISTRIBUIȚI
medalii fizica Elev din Timișoara
Un elev din Timișoara, în lotul național

Un elev din Timișoara a obținut un rezultat deosebit la Olimpiada Națională de Fizică, organizată în perioada 15 – 20 aprilie, la Timișoara. Paul Codrin Oneci, înscris în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, s-a ales cu mențiune și astfel va face parte din lotul lărgit de fizică al României care va participa la concursurile internaționale.

Anul trecut, Paul Codrin Oneci a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Uniunii Europene şi menţiune la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică.


Astfel, elevul timișorean a fost premiat de Guvern pentru performanțele remarcabile obținute la concursurile internaționale.

În total, 522 de elevi din toate județele țării s-au întrecut în capitala Banatului, în cadrul Olimpiadei Naționale de Fizică, 12 dintre aceștia fiind din județul Timiș. Competiția școlară a fost organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Universitatea de Vest din Timişoara și Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara. Participanții au susținut două probe: una experimentală și una practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.