EMOȚIONANT Un băiețel dintr-un sat din vestul țării, care păzea oile, a...

EMOȚIONANT Un băiețel dintr-un sat din vestul țării, care păzea oile, a izbucnit în plâns când a văzut dulciuri

2
DISTRIBUIȚI

copil sarac sopotu nou

Pentru unii copii din România, o masă sănătoasă, o ciocolată, un fruct sau haine noi reprezintă un miracol. Pentru ei, fiecare zi e o luptă pentru supraviețuire, asta pentru că trăiesc în condiții greu de imaginat.


De o astfel de minune a avut parte, în Săptămâna Mare, și un băiețel dintr-un sat din județul Caraș-Severin, care are sarcina de a păzi oile. Emoționant este faptul că în momentul în care a văzut dulciurile primite, micuțul a început să plângă.

Cei de la Clubul Off-Road Adventure România din București s-au gândit să facă o faptă bună înainte de Sărbătorile Pascale, astfel că au organizat un convoi umanitar care a dus câteva tone de ajutoare pentru aproximativ 300 de oameni necăjiți din comuna Șopotu Nou. Convoiul a fost însoțit și de un reporter și un fotoreporter de la PressOne, care au prezentat portretele câtorva copii întâlniți în comuna din județul Caraș-Severin.

„La fel ca alte mii din România, copiii nu au cunoscut niciodată altceva decât lumea satului lor. Unii n-au știut nici cum să reacționeze când au primit dulciuri”, au descris cei de la PressOne experiența trăită în comuna pierdută din Munții Banatului.

Foto: Lucian Muntean

2 COMENTARII

  1. Felicitări și mulțumiri celor care au făcut posibil acest gest, un gest nobil și altruist…o dovada ca exista încă oameni cu suflet mare care pot face bine și pot schimba raul în bine.in același timp doresc ca acest mesaj sa fie și în atenția clasei politice românești. ..voi gunoaielor. ..puteți pune capul pe perioada știind ca sunt mii de copii în romania care suferă ? Puteți dormi noaptea știind ca salariile voastre și indemnizațiile pe care vi le-ati votat iau banii de la gura acestor copii?creați și oferiți condiții unor subdomeni impuși de alte state iar copii din tara asta nu știu cum arata o banana…Eu nu sunt nici creștin. ..și nici ortodox….dar va urez ca în preajma sărbătorilor sa aveți voi și familia voastră atita avere cat au copii aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.