Lider de galerie de la Poli Timişoara despre epoca Marian Iancu: „Am...

Lider de galerie de la Poli Timişoara despre epoca Marian Iancu: „Am fost șantajați sentimental”. Cine spune că trebuie să plătească în dosarul finanţării VIDEO

2
DISTRIBUIȚI
miting poli anti 3 p marian iancu
Perioada Marian Iancu din fotbalul timișorean a fost marcată de mitinguri

Cunoscut pentru implicarea sa în organizarea galeriei Politehnicii Timișoara, Cristian Brâncovan a vorbit la PRESSALERT LIVE despre cum a reușit Marian Iancu să-i manipuleze pe cei care doreau fotbal de performanță în Banat. Brâncovan consideră că primul care ar trebui să răspundă în dosarul finanțării vechiului club trebuie să fie secretarul Ioan Cojocari.

Cristian Brâncovan, alias „Șefu’ Clasei”, era printre liderii suporterilor și recunoaște acum că tentativa lui Marian Iancu de a construi un așa zis „Cartier Viola” a fost o manipulare, bazată pe șantajul sentimental pe care-l făcea cu ajutorul clubului de fotbal.

„Noi i-am pus la o masă. S-a discutat la Reghina Blue… Galeria a fost manipulată sentimental din moment ce ea era atașată de echipă, ulterior a venit acest domn care a aruncat cu bani în stânga și dreapta. Vorbim de un ONG la care erau atașate mai multe instituții, nu doar dânsul, dar în 2006, la un an și jumătate după ce a ajuns la Timișoara, a reușit cu ajutorul lui Cojocari și ai altor membri implicați în ONG-ul respectiv să fure patrimoniul acelui ONG și să-l mute pe o societate comercială.


Acela a fost momentul în care totul s-a rupt, deoarece dânsul avea dintr-o dată tot. Și noi ca oraș, prin Primărie, CJT – nimic. Cum s-a făcut lucrul ăsta, cu acești oameni care au primit foloase concret, uitați-vă-n jur. Vedeți și domnul Cojocari ce a mai primit. Oamenii s-au simți deposedați de echipă. Iancu spunea dacă nu-mi dați bani nu știu ce fac cu echipa. Și noi, care ani de zile am susținut echipa asta, care a trăit până la venirea lui Iancu datorită managementului lui Toni Doboș, însă pe banii spectatorilor, care veneau 30 – 40.000, și nu erau gratuități precum a fost pe la ACS Poli. Iancu venea și spunea «vreau aia, vreau aia». Chiar dacă în acel moment eram șantajați emoțional am încercat să-i punem la masă, să discute. Dar nu e vina mea, că un secretar, când redactează un contract, eu pot să nu știu detalii, nu am experiență… Clar, am fost șantajați sentimental de Marian Iancu”, a spus Cristian Brâncovan la PRESSALERT LIVE.

„Secretarul trebuie să răspundă”

Susținător al ASU Politehnica, „Șefu’ Clasei” spune că și el l-a votat pe Nicolae Robu, dar nu pentru că acesta a fost îndemnul lui Marian Iancu: „Eu am votat cu domnul Robu, dar nu pentru că mi-a spus Marian Iancu, după ce a distrus tot. Mă bucur că nu e vinovat domnul Pășcuță, el mi-a zis atunci că e nerealist ce vrea omul ăsta (n.r. cu referire la Cartierul Viola). Ne-am uitat pe cele două pagini, era o fantezie. Dar era susținut de domnul Cojocari și domnul Orza”.

„Dacă cineva trebuie să răspundă, secretarul trebuie. Și în 2012 am atras atenția că e greșit să mute echipa Recașului aici. Același om e în spatele acelui contract. Cu toate că în campania electorală domnul Robu spunea că îl va da afară… De ce să plătească atâția oameni nevinovați pentru un singur om”, a mai precizat Cristian Brâncovan.

2 COMENTARII

  1. Cristian ai dreptate. Sa nu trecem usor cu vederea faptul ca acest personaj COJOCARI urmarea obtinera unor folose pentru el sau pentru alte persoane. Dorea foarte mult sa-l mentina pe „ginerica” in lot la Poli. De asemenea sa nu uiti, avea scoli de pregatire la Gradiste, institutie apartinand SRI. Este de notorietate cunoscut faptul ca nasul de cununie este nimeni altul decat, fostul sef al contraspionajului TIRZIU SORIN. Asa ca nu trebuie sa te socheze faptul ca nu a plecat din Primarie. Mai mult, toate deciziile din Primarie erau vizate de Secretar; retrocedari, autorizatii, avize, vanzari de spatii. Bine instruit, nu in mod direct rezolva situatile, avea un amic, avocat care se ocupa de toate ,,smenurile”. MIUT fost sef la seviciului Patimoniu stie toate aceste matrapazacuri in care este implicat in mod direct COJOCARI. Cu aceasta ocazie il sfatuiesc pe MIUT sa faca cunoscute multe din actiunile coordonate de consateanul lui, altfel, pentru el urmeaza o perioada extrem de dificila. detentie

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/04/galerie-poli-timisoara-marian-iancu-santaj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.