„Golanii” au avut parte de succes la Timişoara. Când vor reveni în...

„Golanii” au avut parte de succes la Timişoara. Când vor reveni în Banat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1279673966">

golannoname (8) [1280x768]

Melomanii timişoreni au avut parte în weekend-ul trecut de un eveniment special, în cadrul căruia formaţia Golan a susţinut un concert extraordinar, la No Name.

Debutul nopţii a fost asigurat de timişoreanul George Allen, care le-a oferit celor prezenţi un warm-up îmbibat cu bunătăţuri din zona nu disco şi nu numai, printre piesele care s-au făcut auzite în deschidere numărându-se şi o melodie a solistei americane Carol Williams, „Love is you”, care a devenit mega-hit şi în anul 2000, în interpretarea celor de la Spiller şi Sophie Ellis Bextor. Concertul invitaţilor speciali ai nopţii a început undeva în jurul orei două a nopţii şi a fost primit cu succes de publicul timişorean.

Trupa Golan a depăşit graniţele ţării şi în luna februarie a acestui an a pronit la drum în primul său turneu european alături de Parov Stelar, cu un show care contopeşte muzica electronică, instrumentele live şi luminile într-un mix special. Băieţii au susţinut o serie de concerte în cadrul  „The Demon Diaries Tour” în Polonia, Cehia, Belgia, Marea Britanie, Germania, Franţa sau Olanda. Colaborarea dintre Golan şi Parov Stelar nu se rezumă doar la acest turneu. deoarece Parov Stelar pregăteşte şi un remix după unul dintre single-urile Golan, iar primul album al proiectului românesc urmează să fie lansat în vara acestui an sub labelul Etage Noir.

Trupa Golan va fi prezentă şi în cadrul JEMF, festival care va avea loc în perioada 20 – 22 mai la Jimbolia, în formulă live, urmând ca în cadrul Music Travel Festival, care va avea loc între 17 şi 19 iunie, la Herneacova, să susţină un susţină un DJ set.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.